'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Θύμα ληστείας υπέστη έμφραγμα...

Αντιμέτωπος με έναν άγνωστο αλλοδαπό που κρατούσε μαχαίρι και επιχείρησε να τον ληστέψει, βρέθηκε ένας κάτοικος του Πέτα Άρτας την στιγμή που έκανε την κυριακάτικη βόλτα του στη λίμνη Πουρναρίου πίσω από τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ.

Το θύμα κατέληξε στο νοσοκομείο, όχι όμως από την επίθεση του ληστή αλλά από καρδιακό επεισόδιο!

Η απόπειρα ληστείας με την απροσδόκητη κατάληξη συνέβη σε ένα σημείο όπου καθημερινά περπατούν εκατοντάδες πολίτες. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος έπεφτε θύμα κακοποιών οι οποίοι στήνουν ενέδρες στην περιοχή! Ο συγκεκριμένος πανικοβλήθηκε όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον οπλισμένο κακοποιό που του ζητούσε τα λεφτά του και άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια τους άλλους περιπατητές.


Οι φωνές του έτρεψαν σε φυγή τον άγνωστο, ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί πριν τον πλησιάσουν οι διώκτες του. Όμως, το παρ’ ολίγον θύμα του σωριάστηκε στο δρόμο με χαμένες τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν είχε δεχθεί κάποιο χτύπημα, αλλά είχε υποστεί έμφραγμα! Έτσι, εισήχθη αμέσως στην εντατική, όπου νοσηλεύεται.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου