'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

13 δημοτικοί σύμβουλοι σε strip club για να δουν εάν πληρούν τις προϋποθέσεις λειτουργίας!!!!

Σκληρή κριτική δέχτηκε μια ομάδα δημοτικών συμβούλων στο Ντέβον επειδή χρησιμοποίησαν χρήματα φορολογούμενων πολιτών για να χρηματοδοτήσουν μια «διερευνητική αποστολή» σε strip club.

Οι 13 επίσημοι δήλωσαν πως επισκέφτηκαν στριπ κλαμπ της περιοχής με σκοπό να πάρουν συγκροτημένες αποφάσεις σχετικά με το πλαίσιο νόμου αδειοδότησης των συγκεκριμένων μαγαζιών. Ήθελαν δηλαδή να δουν εάν πληρούν τις προϋποθέσεις λειτουργίας.

Η ομάδα που αποτελείτο από 11 άνδρες και 2 γυναίκες πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ στο strip club Temptations παρατηρώντας κάθε λεπτομέρεια …χάριν εργασίας φυσικά.

Τα strip club θεωρούνται ως σεξουαλικά κέντρα διασκέδασης γεγονός που επιτάσσει αλλεπάλληλους αυστηρούς ελέγχους για την επιβεβαίωση των αρχών ότι δεν παραβιάζουν τη νομοθεσία.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι ισχυρίστηκαν ότι επισκέφτηκαν το εν λόγω strip club με σκοπό να διευκολυνθούν στη λήψη αποφάσεων σχετικά με την εφαρμογή της νομοθεσίας. Ωστόσο, αρνήθηκαν να απαντήσουν πόσα χρήματα χάλασαν αν και κρίνοντας από μια παρόμοια περίπτωση στο Γκλάσγκοου φημολογείται ότι έδωσαν 7.000 δολάρια.

Παράλληλα, δήλωσαν ότι η επίσκεψη άξιζε τα λεφτά της ενώ οι κάτοικοι της περιοχής θεώρησαν γελοίο το συμβάν.

Τώρα όλοι θα θέλουν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι…!


http://www.dailyfucks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου