'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

The Big Butt Book: Ένα βιβλίο για τους σύγχρονους τους υπέροχους γυναικείους κώλους!!!!

Η Dian Hanson και οι εκδόσεις Taschen, αποφάσισαν για άλλη μια φορά να ανεβάσουν τη θερμοκρασία μας στα ύψη.  

Το “Τhe big butt book” είναι ό,τι ακριβώς λέει ο τίτλος του: Ένα βιβλίο – αφιέρωμα στους σύγχρονους ανδρικούς βασανιστές, τους υπέροχους γυναικείους κώλους.


Ουσιαστικά πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή από τα best of κορυφαίων φωτογράφων, που έχουν την τιμή να έρχονται πρώτοι σε επαφή, έστω και διαμέσου ενός φωτογραφικού φακού, με το αντικείμενο του πόθου.Πάνω από 400 φωτογραφίες, καλύπτουν την εποχή από το 1900 ως τις μέρες μας με τη βοήθεια των Elmer Batters, Ellen von Unwerth, Jean-Paul Goude, Ralph Gibson, Richard Kern, Jan Saudek, Ed Fox, Terry Richardson και Sante D’Orazio. Από την Pamela Anderson μέχρι την Serena Williams και από την Jenifer Lopez μέχρι τη βασίλισσα του είδους, Buffie The Body.
Ένα βιβλίο που είναι αδύνατο να μην διαβάζεις – ξεφυλλίσεις ξανά και ξανά τις 372 σελίδες του. Αποκλείεται να καταφέρεις να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του. Είναι τέτοια η πλοκή, τέτοια η δράση, που θα μείνεις καθηλωμένος και με το στόμα ανοιχτό.

Πρόκειται για την τέταρτη προσπάθεια της Dian Hanson με αυτό το κεντρικό θέμα και σίγουρα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις προηγούμενες. Με μια τιμή προσιτή, κοντά στα 40 ευρώ, αξίζει να κοσμεί τη βιβλιοθήκη σου.

Όπως είπε σε ανύποπτο χρόνο και ο Τζιμάκος για το ίδιο θέμα: «Κουφάλα Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποίησες…»

Αγόρασε το από το Amazon ή δες περισσότερα στο www.taschen.com


Thanks Alepou
http://www.dailyfucks.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου