'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Το πουκάμισο που δεν τσαλακώνει!!!!

Το διπλώνεις ωραία – ωραία. Το βάζεις στη βαλίτσα. Φεύγεις για το νησί. 

Φτάνεις κατάκοπος μετά από ένα 6ωρο ταξίδι, τουλάχιστον, και δεν θέλεις να χάσεις την πρώτη βραδιά των διακοπών σου. 

Θέλεις να βγεις και να ξεφαντώσεις, έτσι από αντίδραση, επειδή ταλαιπωρήθηκες μέχρι να φτάσεις. 

Σκέφτεσαι ότι τώρα είναι η κατάλληλη φάση για να φορέσεις το ολοκαίνουργιο πουκάμισο που σου έκανε δώρο η καλή σου για τις διακοπές. Αλλά μόλις ανοίγεις τη βαλίτσα, ξενερώνεις γιατί το βλέπεις σε άθλια κατάσταση, έτοιμο για σιδέρωμα από την αρχή.



Η Brooks Brothers, η διάσημη εταιρία υποκαμίσων, έχει καταφέρει να λύσει αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Έχει εφεύρει ένα είδος υφάσματος που αντιστέκεται στο τσαλάκωμα. Το εγχείρημα έχει πετύχει τόσο πολύ που, σε ανάλογη περίπτωση σαν και αυτή που περιγράψαμε, δεν κάνεις τίποτα περισσότερο παρά να ανοίξεις τη βαλίτσα, να βγάλεις το πουκάμισο, να το φορέσεις και να φύγεις. Έτσι απλά!

Μετά από 192 χρόνια εμπειρίας, η Brooks Brothers μπορεί να υπερηφανεύεται όχι μόνο για το ότι ντύνει παραδοσιακά τους Αμερικανούς Προέδρους, από τον Λίνκολν και τον Κέννεντυ, μέχρι τον Μπαράκ Ομπάμα. Καμαρώνει επίσης και για το γεγονός ότι μπορεί να προσφέρει στην αγορά προϊόντα χρηστικά, που διευκολύνουν τον άνδρα και δεν τον ταλαιπωρούν.

Πουκάμισα βαμβακερά, με μία ραφή, είτε για πιο casual, είτε για πιο σοβαρό ντύσιμο, με την ικανότητα να διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αξίζει η προσπάθεια.


Το πουκάμισο που δεν τσαλακώνει.
http://vraseryzi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου