'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Σκηνικό σύγκρουσης

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους οι οδηγοί φορτηγών και βυτιοφόρων, οι οποίοι έχουν παρατάξει εκατοντάδες οχήματα στις εθνικές οδούς.  

Ουρές χιλιομέτρων σε Ασπρόπυργο και Μεταμόρφωση. Προσπάθησαν να κινηθούν προς το κέντρο της Αθήνας. Τους εμπόδισαν αστυνομικές δυνάμεις Κυκλοφοριακό κομφούζιο

Στο εθνικό οδικό δίκτυο παραμένουν παραταγμένα φορτηγά και βυτιοφόρα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μποτιλιάρισμα στην Αθηνών-Κορίνθου και στην Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης και να έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας στους δρόμους βρίσκονται 562 φορτηγά και βυτιοφόρα.

Τα οχήματα που κινούνται στο ρεύμα εισόδου της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, εκτρέπονται είτε από τη γέφυρα του Σχιστού είτε από τον Σκαραμαγκά και τον Ασπρόπυργο.

Αξιωματικοί της Αστυνομίας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους απεργούς για να απελευθερώσουν το δρόμο, ωστόσο στο σημείο ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρατηρείται ένταση. Οι οδηγοί απαιτούν να απομακρυνθούν οι κλούβες που τους εμποδίζουν να πραγματοποιήσουν πορεία.

Μποτιλιάρισμα είχαμε το πρωί και στην Αθηνών-Λαμίας λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στις 6 το πρωί στο 13ο χλμ στο ύψος της ΦΑΓΕ. ΙΧ αυτοκίνητο προσέκρουσε πάνω σε ΙΧ φορτηγό που πήγαινε προς την ίδια κατεύθυνση και στη συνέχεια τα δύο οχήματα έπεσαν πάνω σε 7 φορτηγά που είναι σταθμευμένα στο σημείο.

Για αρκετό διάστημα έκλεισε η εθνική οδός. Για το ατύχημα γίνεται προανάκριση από την τροχαία. Η κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας επιβαρύνεται και από τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων

Νωρίς το πρωί, φορτηγά προσπάθησαν να κατευθυνθούν προς το κέντρο της Αθήνας, αλλά τα σταμάτησαν δυνάμεις της αστυνομίας.
Η νέα υπηρεσία του NEWS 247 σας προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ζωντανά ανά πάσα στιγμή της μέρας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.  Ενημερωθείτε για την κίνηση από τον Χάρτη του News247

Ενισχύθηκαν τα μπλόκα

Από το απόγευμα του Σαββάτου υλοποιήθηκε η απόφαση των βυτιοφορέων να αποσύρουν από την κυκλοφορία εκατοντάδες οχήματα, τα οποία έχουν παρατάξει και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Ελευσίνας, ενισχύοντας σημαντικά το συγκεκριμένο σημείο συγκέντρωσης.

Το δεύτερο σημείο είναι στα διόδια της Ελευσίνας, όπου εκεί είναι παρατεταγμένα φορτηγά.
Το τρίτο σημείο στην Αθηνών-Κορίνθου είναι στο Χαϊδάρι, όπου βρίσκονται φορτηγά και γερανοφόρα οχήματα.

Παρατεταγμένα οχήματα βρίσκονται επίσης στα διόδια της Κορίνθου, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στην Παραλιακή και συγκεκριμένα στην Ποσειδώνος, στο ύψος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στον κόμβο Μαρκοπούλου στη λεωφόρο Αθήνας-Σουνίου και στη συμβολή των λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης.
Οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, οπότε αναμένεται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο.

Εν τω μεταξύ υπήρξαν καταγγελίες για προπηλακισμούς  οδηγών φορτηγών, που επιχείρησαν να εργαστούν, από συναδέλφους τους που έχουν ακινητοποιημένα τα φορτηγά τους στα σημεία συγκέντρωσης.

Κινητοποιήσεις και στη Θεσσαλονίκη

Η συγκέντρωση φορτηγών συνεχίζεται περιφερειακά της Θεσσαλονίκης και κυρίως στα δυτικά της πόλης, καθώς σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές έχουν συγκεντρωθεί περίπου 300 φορτηγά

*Στο 7ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Βεροίας.
*Στα φανάρια της Λαχανογοράς στην περιφερειακή οδό της πόλης.
*Στο 30ο χλμ. της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Κατερίνης, στο ύψος του Ρομπόπουλου.

*Στα φανάρια του δημοτικού διαμερίσματος Γέφυρας επί της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Βεροίας.
*Στους σηματοδότες του Αγίου Αθανασίου, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βεροίας.
*Στις πύλες 16 στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Τα φορτηγά παραμένουν δεξιά και αριστερά των δρόμων και οδικών κόμβων, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων.

ΠΗΓΗ:   http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου