'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

H Iστορία - ΣΟΚ του Πιτσαδόρου με την Βόμβα

Ο Brian Wells,

εργαζόταν σε παραδόσεις πίτσας για 30 χρόνια, και μάλιστα θεωρούνταν σαν ενας απο τους ποιό «αξιόπιστους εργαζόμενους» στην δουλεια του.


Το απόγευμα της 28ης, Αυγούστου, του 2003 Ο Wells έλαβε μια κλήση για να δώσει δύο πίτσες σε μια διεύθυνση λίγα μίλια μακριά απο την πιτσαρία οπου δούλευε.Μετά απο μια ώρα ...

Προειδοποίηση : ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ
....από την αναχώρηση του για την παράδοση της πίτσας, Ο Wells είχε εισβαλει σε μια τράπεζα με ένα εξελιγμένο αυτοσχέδιο κυνηγετικό όπλο και απαίτησε απο τον ταμία 250.000 δολάρια. Όταν η αστυνομία επενέβη, Wells ηταν ακόμη στην Τράπεζα. Ισχυρίστηκε ότι τρεις άνθρωποι είχαν τοποθετησει μια βόμβα γύρω από το λαιμό του, με τον όρο να βγαλουν την βόμβα αφού διαπράξει τη ληστεία και πάρει τα χρήματα.Ο Wells ισχυρίστηκε επίσης πως αν δεν πραγματοποιούσε την ληστεία η βόμβα στον λαιμό του θα ανατιναζόταν και θα τον σκότωνε.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ

Η αστυνομία στην Αρχή δεν τον πιστεψε και δεν έκαναν καμία προσπάθεια να αφοπλίσουν την Βόμβα.Τελικά η Αστυνομία ζήτησε πολύ αργοπορημένα να ερθουν πυροτεχνουργοί μόλις 3 λεπτά πριν την εκπνοή της διορίας.Τελικά η Βόμβα έσκασε και ο ατυχος πιτσαδόρος διαμελίστηκε.Η ιστορία παρέμεινε στην επικαιρότητα για αρκετές ημέρες μετά το γεγονός, με τα ΜΜΕ να προσπαθούν να ανακαλυψουν αν ο Πιτσαδόρος ηταν ένα αθώο θύμα,ή ειχε και αυτος συμετοχή σε αυτην την προτοφανή ληστεία.Το FBI για να Βρει τους Δράστες προσέφερε 100.000 δολάρια ως αμοιβή.

Η ΣΥΛΛΗΨΗ

Το 2007 το FBI ανακοίνωσε πως βρηκε τους Δράστες.Ηταν σεσημασμενοι κακοποι οι οποίοι ηδη είχαν κατηγορηθεί για αλλες ληστείες. Ο Ενας απο αυτούς ο Marjorie Diehl-Armstrong καταδικάστηκε σε 45 χρόνια Καθειρξη.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ!!!!!!



http://www.troktikaras.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου