'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Κορίτσια-πόρνες εις το όνομα του… Θεού

Εν έτει 2010, σε μία γωνιά του κόσμου, στην Ινδία ο χρόνος φαίνεται να έχει κολλήσει σε πρακτικές και συνήθειες που μετρούν αιώνες και κάνουν όσους τις μαθαίνουν να ντρέπονται που είναι άνθρωποι!
 
Μικρά κοριτσάκια από την Ινδία που ανήκουν στις πλέον ταπεινές κάστες μπαίνουν στους ναούς για να γίνουν… πόρνες και αυτό αποτελεί μία πρακτική συνηθισμένη και αποδεκτή επί αιώνες!

Τα παιδιά αποχωρίζονται από τις οικογένειές τους όταν είναι δύο ετών και μπαίνουν στην πορνεία μόλις γίνουν 12! Μάλιστα η μύηση τους στο σεξ γίνεται με τελετή και το κορίτσι προσφέρεται στον άντρα που θα προσφέρει τα περισσότερα σε ένα είδος δημοπρασίας! Κανείς δεν ενημερώνει τα παιδιά για αυτό που τα περιμένει, με αποτέλεσμα τα περισσότερα να υφίστανται μεγάλο σοκ όταν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει να είσαι «δούλη του θεού».


Οι οικογένειες δίνουν τα παιδιά στο ναό για να εξιλεωθούν από τις αμαρτίες τους, ενώ μέσω της πορνείας οι «εκπρόσωποι του Θεού στη γη» αυξάνουν τα έσοδα τους!


Η πρακτική αυτή απαγορεύτηκε το 1988, ωστόσο το μόνο που άλλαξε ήταν οι τελετές από δημόσιες να γίνουν κρυφές. Κατά τα λοιπά, όλα συνεχίζονται κανονικά με τα δωδεκάχρονα να εκπορνεύονται για να μη… δυσαρεστηθούν οι διάφορες θεότητες.


Το δράμα έχει και συνέχεια, καθώς ανάμεσα στις δούλες των ναών είναι πολύ διαδεδομένος ο ιός του AIDS. Ολόκληρες οικογένειες μολύνονται καθώς ουδέποτε χρησιμοποιείται προφύλαξη, ενώ σχεδόν κανείς δε ξέρει τι είναι το AIDS. Νομίζουν ότι πέθαναν από πυρετό…


Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη ζωή αυτών των κοριτσιών συγκέντρωσε η Αγγλίδα δημοσιογράφος Sarah Harris, η οποία γύρισε ένα ντοκιμαντέρ γύρω από την απάνθρωπη αυτή πρακτική. 


http://www.lamiareport.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου