'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελίες για προπηλακισμούς από ιδιοκτήτες ΦΔΧ!!!!

Kαταγγελίες για προπηλακισμούς οδηγών φορτηγών, από συναδέλφους τους που έχουν ακινητοποιημένα τα φορτηγά τους στα σημεία συγκέντρωσης στις εθνικές οδούς, έχει δεχθεί η αστυνομία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ αξιωματικοί του σώματος αναφέρουν πως η αστυνομία δρα «πυροσβεστικά» με στόχο να μην αυξηθεί η ένταση και να προστατευτούν οι εργαζόμενοι και τα αυτοκίνητά τους.
Την ίδια ώρα, παρατεταγμένα παραμένουν δεκάδες φορτηγά σε σημεία συγκέντρωσης κατά μήκος των εθνικών οδών, με τους άνδρες της τροχαίας να παρακολουθούν διακριτικά τις κινήσεις των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης, έχοντας σαφείς εντολές να μην επιτρέψουν σε καμία περίπτωση την πραγματοποίηση μηχανοκίνητης πορείας στο κέντρο της Αθήνας.
Την ίδια ώρα, τα προβλήματα στην αγορά καυσίμων έκαναν ήδη την εμφάνισή τους, ενώ εμφανείς είναι οι ελλείψεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, μεταξύ των οποίων και φάρμακα, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι εξαγωγικές επιχειρήσεις. Οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών υποστηρίζουν πως τα ιδιωτικά βυτιοφόρα δεν επαρκούν για να εξυπηρετηθεί η τροφοδοσία.
Εν τω μεταξύ, ισχυρή είναι η παρουσία βυτιοφορέων στη Βόρεια Ελλάδα, με συνολικά 330 ακινητοποιημένα οχήματα. Φορτηγά και βυτιοφόρα δημόσιας χρήσης παραμένουν παρατεταγμένα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στην πύλη 16, στο Δερβένι, στην περιοχή Τιτάν, στην περιοχή της Λαχαναγοράς και στη Γέφυρα, στις αποθήκες του Lidl.
Οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, οπότε αναμένεται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο. Συγκέντρωση ετοιμάζουν για τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία τους στην Πειραιώς, ενώ μετά θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή και καθιστική διαμαρτυρία. Την Τρίτη, οι αυτοκινητιστές της Βόρειας Ελλάδας θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική συνέλευση στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ:  http://www.news21.gr/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου