'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Πρωκτικό σεξ: Υπάρχουν γυναίκες που το μισούν και άλλες που το μισούν λιγότερο!!!!!

Και υπάρχουν και εκείνες οι λίγες που βρήκαν κάποια μυστικά στο σεξ της πίσω πόρτας και τελικά το λάτρεψαν (υπό προϋποθέσεις και συγκεκριμένη περιοδικότητα). Δες κι εσύ ποιά είναι εκείνα που μισείς και που λατρεύεις και λάβε τα μέτρα σου!

Τα θετικά:

Α. Μπορείς να νιώσεις θεά του σεξ κάνοντάς το: μπορεί να είναι επώδυνο αλλά το σεξ της πίσω πόρτας μπορεί να σου δώσει μια απίστευτη δύναμη στο κρεβάτι. Πρώτα πρώτα, είναι από τα λίγα πράγματα στο κρεβάτι που μπορείς να έχεις την πρώτη και τελευταία λέξη, να ορίζεις και καθορίζεις πότε το θες, πόσο το θες, κι εκείνος να ξεψυχάει για να το κάνετε όσο τίποτα άλλο. Τ’ αρσενικά στην πλειοψηφία τους θέλουν το πρωκτικό σαν τρελοί, ακόμα κι αν φοβούνται να το ξεστομίσουν!
Β. Μπορεί να σου χαρίσει τον ουρανό και τ’ αστέρια εφόσον πεις το ναι: δεν είναι τυχαίο πως υπάρχουν περιπτώσεις γυναικών στον πλανήτη τούτο που ντύθηκαν μέχρι και νυφούλες επειδή ενέδωσαν στον έρωτα της πίσω πόρτας. Ο καλός σου για να σε πείσει να παραδώσεις και το φυλάκιο αυτό, θα κάνει και θα πει τα πάντα. Εσύ, εφόσον το σκεφτείς καλά και είσαι σίγουρη για την απόφασή σου, κέρδισε όσα περισσότερα μπορείς από την υλοποίηση του εγχειρήματος. Μην επενδύσεις μόνο στην απόλαυση που εκείνος σου υπόσχεται ότι θα πάρεις, αφού κάθε αρχή είναι και δύσκολη και απαιτείται αρκετή προπόνηση για να πάρεις ηδονή από το πρωκτικό.
Γ. Υπάρχει περίπτωση να το ευχαριστηθείς κι εσύ: δεν είναι λίγες οι γυναίκες που υποστηρίζουν πως βίωσαν τον πιο έντονο οργασμό τους κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ. Η ιστορία θέλει να υπάρχει μεγάλος αριθμός νευρικών απολήξεων στην περιοχή του πρωκτού, που μπορεί υπό κατάλληλες συνθήκες να δημιουργήσει οργασμό αντάξιο του κολπικού. Ακόμα και να υπάρχει υπερβολή στην γνώμη τούτη, έτσι κι αλλιώς το ερωτικό παιχνίδι και τα παιχνίδια του καλού σου ακόμα και με τα χεράκια του στην εν λόγω περιοχή, μπορεί να σου ξυπνήσουν τα καμπανάκια της ηδονής!!

Τ’ αρνητικά:

Α. Πονάει- πονάει και πονάει: Όσες φορές και να το κάνεις, όσο κι αν το παιδέψεις το πρωκτικό σεξ δεν πρόκειται να γίνει εύκολο. Έτσι, κι αλλιώς, ο πρωκτός δεν έχει την ελαστικότητα του κόλπου που μπορεί ν’ ανοίξει για να δεχτεί το πέος. Για εκείνον φυσικά, η έξτρα τριβή κατά τη διείσδυση απλά κάνει το πρωκτικό πιο ευχάριστο. Για εσένα, το πρωκτικό θα είναι πάντα επώδυνο αλλά υπάρχει λύση. Στηρίξου στο κάτωθι τρίπτυχο:
Λιπαντικό: προτίμησε ένα λιπαντικό με βάση το νερό που θα κάνει το πέος του να γλιστράει ευκολότερα.
Αλκοόλ: αφού την πήρες την απόφαση, πιες ένα ποτηράκι κρασί για να χαλαρώσεις. Όσο πιο χαλαρή είσαι τη στιγμή της πράξης, τόσο λιγότερο θα πονέσεις.
Η σωστή στάση: επιλέγοντας τη σωστή στάση στο πρωκτικό, μπορείς να ελέγχεις και τη διείσδυση και φυσικά το σημείο που θες να φτάσεις! Αν και δεν βολεύει, μπορείς να έρθεις στη στάση γυναίκα από πάνω και να έχεις τον πλήρη έλεγχο των πάντων!
Β. Εκείνος το θέλει και σε πιέζει να το θέλεις που καταντά εκνευριστικό: κάθε πράγμα στον καιρό τ. Το βασικό στην περίπτωση που αγαπημένος σου είναι πολύ πιεστικός για το σεξ της πίσω πόρτας, είναι να του εξηγήσεις ότι αυτό είναι κάτι που θέλεις ή δεν θέλεις να κάνεις ή αν θέλεις να το επιχειρήσεις, πρέπει να σου δώσει τον απαραίτητο χρόνο. Δεν χρειάζεται βιασύνη, απαιτείται σωστή προεργασία, εμπιστοσύνη στο άτομο που έχεις δίπλα σου ενώ απαραίτητες είναι οι προφυλάξεις. Γιατί μπορεί να μην κινδυνεύεις από μια πιθανή εγκυμοσύνη αλλά τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα δεν κάνουν διαχωρισμούς. Ταυτόχρονα, πρόσεξε το αλισβερίσι ανάμεσα στην μπρος και πίσω τρύπα. Εννοείται πως δεν πρέπει να μπει από τον πρωκτό στον κόλπο σου χωρίς ν’ αλλάξει προφυλακτικό.
Γ. Φοβάσαι πως θα σε παρεξηγήσει: είναι εκείνη η σκηνή του «Sex and the City» που η Σάρλοτ επιμένει πως δεν θα κάνει πρωκτικό σεξ, αφού αν ενδώσεις σε αυτό, κανένας άντρας δεν θα σε παντρευτεί κατόπιν. Ευτυχώς, βρισκόμαστε στην μετά «SATC» εποχή και το σεξ της πίσω πόρτας δεν αποτελεί πια θέμα ταμπού, ούτε και αποτελεί ζήτημα ηθικής και τιμής μιας γυναίκας! Ξεκόλλα και προχώρα!
Δ. Και το μετά… τα του WC: το πρόβλημα ξεκινά από την όλη ιδέα- εικόνα που φέρνεις στο μυαλό σου με το πέος του καλού σου να τρυπά τον πισινούλη σου, τον οποίο χρησιμοποιείς για ν’ αφοδεύεις. Μετά σκέφτεσαι και το τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει το πρωκτικό σεξ στην φυσική σου αυτή λειτουργία, ενώ όλο και φοβάσαι για τις οσμές και τις λοιπές εκκρίσεις στην περιοχή. Σίγουρα, ο πρωκτός σου δεν είναι ακριβώς σχεδιασμένος για την σεξουαλική επαφή αλλά δεν σημαίνει πως δεν διαθέτει καμιά ελαστικότητα. Μετά την πράξη, λογικά θα αισθάνεσαι λίγο άβολα, αλλά μετά από μερικές ώρες θα πρέπει όλα να γίνουν φυσιολογικά και πάλι.

Πηγή: Womenonly.gr
http://www.dailyfucks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου