'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Σκάνδαλο σεξουάλικής παρενόχλησης στη Νέα Υόρκη!!!

Ενημερωθήκαμε για το περιστατικό από το έγκυρο gazzeta.gr, όπου αναφέρεται πως η Ινές Σάινθ βρέθηκε στην προπόνηση των Νιου Γιορκ Τζετς με την ιδιότητα της ρεπόρτερ. 

 Οι παίκτες της νεοϋορκέζικης ομάδας επιδόθηκαν σε κάθε λογής σεξιστικού αστείου, τόσο στη διάρκεια της προπόνησης, όσο και στη συνέχεια στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων.

Μετά τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά, η Σάινθ ανέβασε στο «Twitter» την απελπισία της, γράφοντας πως «πεθαίνω από ντροπή». Δεν έμεινε, όμως, εκεί και έκανε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.
Κάπου εκεί παρενέβη η Ένωση Γυναικών στα Αθλητικά Μίντια, αλλά και ο γενικός διευθυντής της ομάδας Μάικ Τάνενμπαουμ, δηλαδή Μιχάλης Έλατος!!! 


Ο ιδιοκτήτης δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν ενημερώσεις γύρω από το θέμα, ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.

Με την έκταση του επεισοδίου έγινε αναφορά και στο παρελθόν της ρεπόρτερ, η οποία κάποτε είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό της ως «η πιο σέξι παρουσιάστρια στο Μεξικό» παρόλα αυτά υπερασπίστηκε τον εαυτό της γράφοντας – στο Twitter πάντα- οτι φορούσε «τζιν και άσπρη μπλούζα δεν είναι σε καμία περίπτωση απρεπή ενδυμασία!». 



To φάγανε το κορίτσι! Δεν έκανε και τίποτα!


Δεν φταίμε κύριε Πρόεδρε που είμαστε όμορφες και σέξυ!


Αν είναι έγκλημα που έχουμε ωραίο κορμί... Ε, τότε ναι! Εγκληματίσαμε!!!!


http://sportygossip.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου