'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Τους βρήκαν ζωντανούς!!!

Ομαδική αυτοκτονία είχαν προαναγγείλει τα μέλη μιας αίρεσης στις ΗΠΑ, ενώ οι φήμες φούντωσαν όταν εξαφανίστηκαν, αφήνοντας αποχαιρετιστήριες επιστολές. Τελικά η αστυνομία τους εντόπισε να προσεύχονται σε πάρκο.

Τουλάχιστον 13 μέλη μιας αίρεσης εντόπισε ζωντανά και σε καλή κατάσταση στα  περίχωρα του Λος Άντζελες η αστυνομία της Καλιφόρνιας, η εξαφάνιση των οποίων είχε προκαλέσει το Σάββατο φόβους για ομαδική αυτοκτονία.

Στη διάρκεια μεγάλη αστυνομικής επιχείρησης, οι πέντε ενήλικες και τα οκτώ παιδιά, που σύμφωνα με τις περιγραφές είναι μετανάστες από το Σαν Σαλβαδόρ εντοπίστηκαν να προσεύχονται σε πάρκο του Παλμντέιλ στο βόρειο Λος Άντζελες.

"Δεν υπήρξε καμιά παράβαση και δεν απαγγέλθηκε καμιά κατηγορία", δήλωσε ο Μάιλ Πάρκερ σερίφης του Παλμντέιλ.

Συναγερμός σήμανε το Σάββατο όταν οι σύζυγοι δύο γυναικών μελών της αίρεσης ενημέρωσαν την αστυνομία ότι βρήκαν αποχαιρετιστήριες επιστολές. Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν και με τη βοήθεια ελικοπτέρου τους δρόμους του Λος Άντζελες για να εντοπίσουν τα τρία αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούσε η ομάδα.

Η εφημερίδα Los Angeles Times έγραψε, επικαλούμενη αναφορά της αστυνομίας πως υπήρχε πιθανότητα τα μέλη της αίρεσης να αυτοκτονήσουν ομαδικά. Εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες τόνισε πως "τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα".

Οι εξαφανισθέντες είχαν ανακοινώσει στους δικούς τους πως πηγαίνουν στους λόφους για "να βιώσουν την έκσταση", είπε ο αστυνομικός Κρίς Ντιμιτ.

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου