'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Oι 7 πιο πλούσιοι Pornstars !!!

Οι περισσότερες ξεκινάνε τη συμμετοχή τους σε ερασιτεχνικές ταινίες πορνό πιστεύοντας οτι κατι τέτοιο θα τις οδηγήσει στα εξώφυλλα του Playboy ή ακομα και σε Hollywoodιανες υπερπαραγωγές. Μέσα σε ενα 6 μηνο όμως ολες έχουν σχεδόν καεί. Γιατί? Γιατι δεν αντιμετωπίζουν το πορνό με επαγγελματισμό.

7: Houston

Eγινε παγκοσμίος γνωστη το 1999 αφού έπαιξε στην ταινία World’s Biggest Gangbang 3: The Houston 500 στην οποία έκανε sex με 620 αντρες συνεχόμενα. Τον ίδιο χρόνο το εισόδημα της εκτινάχθηκε στο 1.000.000 δολλάρια ενώ κάνοντας διαφορες εμφανίσεις σε strip clubs κέρδιζε έως 20.000 δολλάρια την εβδομάδα. Παράλληλα έκανε στροφή και σε πίο mainstream καριέρα κυκλοφορόντας μάλιστα το 2003 το μουσικό single ”What Do You Want From Me

6: Hillary Scott

Yπέγραψε ενα συμβόλαιο 1.000.000 δολλαρίων με την SexZ Pictures για 4 χρόνια. Εχει κερδίσει διάφορα βραβεία AVN awards ενω χαρακτηρίζεται σαν μια απο τις pornstars με τις πιο σκληρές σκηνές πρωκτικού sex.

5: Maria Takagi/Rika

Πριν περάσει στην βιομηχανία πορνό ήταν μια teen pop star στην ασία. Τωρα η πιο διάσημη pornstar της Ιαπωνίας εχει συμβόλαιο με την Max A για 2.600.000 δολλάρια.

4: Ron Jeremy

Κανένας αλλος pornstar δεν μπορεί να ισχυριστεί οτι ξεκίνησε να παίζει σε ταινίες πορνό απο το ξεκίνημα του είδους. Εγκατέλειψε την καριέρα του σαν δάσκαλος και ξεκίνησε να παίζει σε πορνοταινίες αφού η κοπέλα του είχε στήλει μια φωτογραφία του σε ενα σχετικό περιοδικό. Ο Jerremy κατέχει το ρεκόρ στο βιβλίο γκίνες σαν ο ηθοποιός με τις περισσότερες συμμετοχές σε ταινίες πορνό. Συνολικά έχει παίξει σε 2.000 ταινίες.
Η εμφάνιση του μπορεί να μην ταιριάζει με τις φαντασιώσεις των γυναικών σύγουρα όμως τον έκανε πολύ αναγνωρίσιμο και παράλληλα πλούσιο.

3: Jesse Jane

Ξεκίνησε την καριέρα της στο πορνό αφού διάβασε ενα αρθρο σε ενα περιοδικό για την επιτυχία της Tera Patrick. Αμέσως επικοινώνησε με την εταιρία της Tera την Digital Playground και σύντομα υπέγραψε μαζι τους συμβόλαιο. Η καρίερα της εκτοξευτηκε μόλις συμμετείχε στις ταινίες της σειράς Pirates. Η Jane εχει πια τη δικιά της σειρά με sex toys ενω εχει κάνει και αρκετές εμφανήσεις σε mainstream media. Παράλληλα εχει πολλά κέρδη απο εμφανίσεις της σε strip clubs.

2: Tera Patrick

Ειχε πεί “Oταν μπκήκα στην βιομηχανία εκανα εκατομμυρια για όλους,τωρα τα κάνω για μένα” . Η Τera ξεκινησε την καριερα της σαν μοντέλο ενω εφτασε μεχρι το Playboy και το Penthouse οπου τον φεβρουάριο του 2000 ηταν το pet του μήνα. Το 2006 ανοιξε με τον συζυγο της μια εταιρία προώθησης μοντέλων για αισθησιακές ταινίες ενω η εταιρία παραγωγής της η Teravision αξίζει κάπου 30.000.000 δολλάρια. Το 2008 ξεκίνησε να παρουσιαζει το Playboy tvshow School Of Sex.

1: Jenna Jameson

Eιναι η μόνη pornstar μαζι με τον Ron Jeremy που μπορεί να ισχυριστεί οτι είναι σύμβολο της pop κουλτούρας. Ξεκίνησε να παίζει σε ταινίες το 1993 ενω πρίν ηταν μια στριπτιζεζ στο las vegas. Εχει κερδίσει πάνω απο 20 βραβεία πορνό ενω το 2000 ξεκίνησε τη δικιά της εταιρία με περιεχόμενο για ενηλίκους τη ClubJenna. Μέχρι το 2005 η εταιρία είχε κέρδη 15.000.000 ενω εξαγοράστηκε απο το Palyboy με αδιευκρίνιστο ποσό.

http://www.dailyfucks.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου