'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αυξημένος συναγερμός για τρομοκρατική απειλή στη Γαλλία

Αναζητείται γυναίκα-καμικάζι

Σε αυξημένη επαγρύπνηση για τον κίνδυνο τρομοκρατικής ενέργειας βρίσκεται η Γαλλία. Μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο κίνδυνος αφορά ιδιαίτερα το σύστημα μεταφορών και οι γαλλικές Αρχές αναζητούν επίδοξη γυναίκα καμικάζι.Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπρις Ορτφέ δήλωσε τη Δευτέρα ότι «η επαγρύπνηση είναι αυξημένη» χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Η εφημερίδα Monde και ο ραδιοφωνικός σταθμός RTL μετέδωσαν ότι η έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τον κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης στο σύστημα μεταφορών.Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι οι αστυνομικές δυνάμεις αναζητούν από την περασμένη εβδομάδα μία γυναίκα για την οποία υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να σχεδιάζει επίθεση αυτοκτονίας στο Παρίσι.

«Πρόκειται για μια απειλή που μπορούμε να πιστέψουμε ότι έχει στόχο τις μεταφορές» δήλωσε ανωνύμως πηγή του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών.Ο ίδιος αξιωματούχος δεν συνέδεσε άμεσα τη γυναίκα που αναζητείται με την τρομοκρατική απειλή.

Ο μετριοπαθής εφημέριος του κεντρικού τεμένους στο Παρίσι συνοδεύεται από τρεις ένοπλους φρουρούς από την περασμένη Παρασκευή εξαιτίας της τρομοκρατικής απειλής.Ο εκπρόσωπος του τεμένους δήλωσε ότι δεν έχει πληροφόρηση σχετικά με τη φύση της απειλής, ωστόσο επισήμανε ότι «είναι πραγματική».

http://www.news21.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου