'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Δεν μπόρεσε να απολογηθεί ο Αλκέτ Ριζάι γιατί είχε ...πονόδοντο.!!!1

Την Δευτέρα θα απολογηθεί ο Ριζάι για την απόδραση με ελικόπτερο.
 
Ο Αλκέτ Ριζάι θα απολογηθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση της θεαματικής, από αέρος, απόδρασής του μαζί με τον, καταζητούμενο πλέον, Βασίλη Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού τον Φεβρουάριο του 2009.

 
Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση ήταν απών σήμερα από το δικαστήριο καθώς είχε ...πονόδοντο (!) και δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Πρόβλημα είχε, όμως, και η συγκατηγορούμενη και σύντροφός του, Ασπασία Μετροπία, λόγω εισαγωγής στο νοσοκομείο της κόρης της, με αποτέλεσμα και αυτή να λογοδοτήσει στο δικαστήριο τη Δευτέρα.

 
Το ακροατήριο γέλασε με τη χιουμοριστική διάθεση του εισαγγελέα έδρας κ. Αγγελή που ανέφερε, μετά τη μετάθεση των δύο απολογιών για τη Δευτέρα, ότι την Κυριακή "κυκλοφορούν ελικόπτερα", καθώς η ημέρα της απόδρασης από τον Κορυδαλλό ήταν Κυριακή. Ο συνήγορος του Ριζάι ζήτησε από τον εισαγγελέα να καταθέσει αν έχει σχετική πληροφορία.

 
Η διαδικασία προχώρησε με τις απολογίες του Έρβις Στεφάνι και της αρραβωνιαστικιάς του Λούλε Μπλερίνα που είχαν συλληφθεί με τον Ριζάι στην επιχείρηση της Αστυνομίας στο Γραμματικό, το Νοέμβριο του 2009. Ο Στεφάνι που έχει μακρινή συγγένεια με τον Ριζάι υποστήριξε πως έχει μετανιώσει που τον βοήθησε.

 
Το γεγονός πως δεν γνώριζε τίποτα περισσότερο από το ότι θα επισκέπτονταν κάποιο εξάδελφο του αρραβωνιαστικού της, επιβεβαίωσε απολογούμενη και η Μπλερίνα.


newsbeast
http://gianniotis.blogspot.com/2010/10/blog-post_4923.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου