'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Καυγάς τη λάθος στιγμή!!

Ένας 25χρονος, αποφάσισε να κάνει τατουάζ, αλλά κατάφερε να τσακωθεί με τον καλλιτέχνη, ο οποίος για να τον εκδικηθεί σχεδίασε στην πλάτη του ένα πέος και έγραψε ένα άσεμνο μήνυμα!

Ένα τατουάζ στην πλάτη ήθελε ένας 25χρονος από το Ίπσουιτς με τα κινεζικά σύμβολα Γιν και Γιαν αντ' αυτού συγκλονισμένος ανακάλυψε ότι έχει ένα τατουάζ σαράντα εκατοστών με ένα πέος και ένα άσεμνο μήνυμα.

Ο νεαρός την περασμένη τετάρτη αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ήθελε ένα διακριτικό τατουάζ στην πλάτη του με τα κινεζικά σύμβολα.

Αποφάσισε λοιπόν να πάει στο σπίτι ενός 21χρονο ερασιτέχνη κατασκευαστεί τατουάζ στην πόλη Μπουντάμπα για να του το φτιάξει.
Ο νεαρός ξεκίνησε να τη δημιουργία, αλλά αντί  των κινεζικών συμβόλων ζωγράφισε ένα πέος και έγραψε ένα άσεμνο ανορθόγραφο μήνυμα.
Είχε προηγηθεί διαφωνία των δύο ανδρών για κάποιο θέμα και σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος, προσέβαλε τον "καλλιτέχνη".

Όλα αυτά έγιναν γνωστά όταν ο 25χρονος επέστρεψε σπίτι του και ήθελε να δει το τατουάζ στο καθρέφτη. Δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε τη δημιουργία.

Τώρα είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ένα μεγάλο ποσό ώστε να το αφαιρέσει από την πλάτη του.

Ο 21χρονος ερασιτέχνης θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου του Ιπσουιτς στις 15 του προσεχή Νοέμβρη για να εξηγήσει τα ανεξήγητα....!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου