'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Δείξε μου τη στάση σου να σου πω ποιος είσαι !!!!

Η Θεία Λόλα, σε ρόλο ψυχαναλυτή, εξηγεί τι αποκαλύπτει η αγαπημένη σου στάση για τον χαρακτήρα σου. 

Doggy style

Ή ελληνιστί στα τέσσερα. Θέλεις να την βλέπεις συνέχεια σ’ αυτή τη στάση. Αναρωτιέσαι το γιατί; Γιατί απλά σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο και δεν θέλεις να υποτάσσεσαι. Και με λίγα λόγια ανήκεις στην λεγόμενη κατηγορία «butt-man». Η λατρεία σου γι’ αυτή τη στάση ξεκινά δηλαδή από τη λατρεία σου για τα οπίσθια γενικά. Πρόκειται για μια απόφαση που όλοι οι άντρες καλούνται να πάρουν στην αρχή της σεξουαλικής τους ζωή.



Στήθος ή οπίσθια. Εσύ διάλεξες το δεύτερο. Και οι περισσότεροι που έχουν πάρει την ίδια απόφαση μ’ εσένα είναι καθαρόαιμα αρσενικά. Το χειρότερό σου φυσικά είναι ότι πολλές φορές ξεχνάς να βγάλεις τις κάλτσες σου στο σεξ, αλλά ακόμα κι έτσι ξέρεις να προσφέρεις απόλαυση. Στα θετικά σημεία του χαρακτήρα σου είναι ότι είσαι έτοιμος για όλα. Και τα κάνεις όλα.

Ιεραποστολική

Είσαι άνθρωπος της τάξης και της ρουτίνας κι μάλλον γι’ αυτό δηλώνεις φαν του ιεραποστολικού. Έχεις το ίδιο πρόγραμμα κάθε μέρα τόσο στη ζωή σου όσο και στο σεξ. Κάνεις μπάνιο στάνταρ ώρα, τρως στάνταρ ώρα, κάνεις την ίδια διαδρομή κάθε μέρα κτλ.



Δεν σου αρέσει να παραβαίνεις τους κανόνες όχι μόνο των άλλων και αυτών που ο ίδιος έχεις βάλει στη ζωή σου. Και το κάνεις μόνο Κυριακές και Αργίες που δεν έχεις πρόγραμμα. Το μόνο θετικό του χαρακτήρα σου είναι η οπτική επαφή και το συναισθηματικό δέσιμο που αποζητάς από το άτομο που έχεις δίπλα σου. βάλε όμως και λίγη ποικιλία στη ζωή σου.

Βιδαριστό- κοφινάτο

Όχι δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα αυτή η στάση. Αλλά αν υπήρχε θα ήταν η αγαπημένη σου. Για σένα το σεξ είναι αφορμή για πάλη. Είσαι ένας άνθρωπος που κάνεις δεν μπορεί να είναι σίγουρος για σένα. Ούτε εσύ είσαι για τον εαυτό σου. Γι’ αυτό και βλέπεις το σεξ σαν διαγωνισμό που πρέπει οπωσδήποτε να βγεις πρώτος.

Είσαι πωρωμένος με το σώμα σου και τόσο ανασφαλής για τον εαυτό σου και τις σεξουαλικές σου επιδόσεις που μέχρι κι από το ταβάνι θα κρεμαστείς για να την εντυπωσιάσεις. Και φυσικά ο δικός σου οργασμός είναι πάνω απ’ όλα. Άμα προλάβει, πρόλαβε η άλλη. Πολύ σ’ έκραξα και ήρθε η ώρα να πω το μοναδικό θετικό πράγμα που έχει ο χαρακτήρας σου. Σ’ αρέσει να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα και να πειραματίζεσαι. Κάτι είναι κι αυτό.

Η γυναίκα από πάνω

Απλά είσαι τεμπέλης. Δεν έχεις δουλειά, δεν πας γυμναστήριο, δράση στο σεξ βλέπεις μόνο στις ταινίες (αν δεν βαριέσαι να δεις καμία)και η τελευταία φορά που καθάρισες το σπίτι σου ήταν και η τελευταία φορά που είχες γκόμενα. Και φυσικά στο καθάριζε εκείνη. Έτσι και στο σεξ. Αν δεν πάρει την πρωτοβουλία να σε καβαλήσει η άλλη, σεξ και ηδονή δεν υπάρχει.

Βέβαια στα καλυτέρα σου μπορεί και γυρίσεις στο πλάι, αλλά πάντα ξαπλωμένος. Το κύριο χαρακτηριστικό του χαρακτήρα σου που προδίδεται από την αγαπημένη σου στάση, είναι ότι δεν παίρνεις καμία πρωτοβουλία. Φυσικά αυτό δεν είναι και πάντα κακό ιδιαίτερα για αυτήν που θα έχεις δίπλα σου, μιας και θα σ’ έχει του χεριού της. Πρόσεχε όμως μην ψάξει να καβαλήσει κάτι με περισσότερα… άλογα!

Ταντρικό σεξ

Το μόνο μέρος που μπορείς να ρίξεις γκόμενα είναι στα μαθήματα της γιόγκα που φυσικά πας ανελλιπώς. Προστατεύεις το περιβάλλον, δεν υποτάσσεσαι σε μοντέλα καταναλωτισμού, έχεις να κουρευτείς από το 1992 και να βάλεις αποσμητικό από το 1996(τότε σ’ έπιασε το ενδιαφέρον για το περιβάλλον).

Αναζητάς ένα βαθύτερο συναισθηματικό δέσιμο με μια γυναίκα, σου αρέσει να παρατείνεις την ηδονή αλλά είσαι απίστευτα σπαστικός γιατί δεν την αφήνεις να κάνει τσιγάρο μετά. Για σένα είναι όλα μια τελετουργία με κεριά και λαδάκια. Το δυνατό σου σημείο φυσικά είναι η υπομονή σου. Σκας γάιδαρο. Άλλα τις περισσότερες φορές σου βγαίνει σε καλό.  


http://www.men24.gr/html/ent/109/ent.106109.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου