'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Με 45αρι και Καλάσνικοφ οι χασισοκαλλιεργητές!!!

Συνελήφθησαν στις 08.30 το πρωί σε αγροτική περιοχή του Δ.Δ Κάστελος του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Ομάδας Επικίνδυνων Αποστολών, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός ηλικίας 53 και 27 ετών αντίστοιχα, για παραβάσεις των Νόμων ’’περί Ναρκωτικών’’ και ‘’περί όπλων’.
 
Ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφορίας, που περιήλθε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, για άτομα, τα οποία καλλιεργούν δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτική περιοχή του ανωτέρω δημοτικού διαμερίσματος, αστυνομικοί εξερεύνησαν την περιοχή, όπου εντόπισαν μία καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία φυλάχθηκε επί 24ώρου βάσεως.


Πρωινές ώρες σήμερα εισήλθε στον χώρο της φυτείας ο 27χρονος δράστης υπήκοος Αλβανίας, οπλισμένος με πιστόλι διαμετρήματος 45 mm , όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ύστερα από καταδίωξη, αφού προηγουμένως προέβαλλε σθεναρή αντίσταση.



Στην συνέχεια και σε απόσταση 250 μέτρων από την φυτεία, εντοπίστηκε και συνελήφθη, ο 53χρονος δράστης, ο οποίος κρατούσε ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου KALASHNIKOV , για να παρέχει την αναγκαία κάλυψη στον αλλοδαπό, κατά την είσοδό του στην φυτεία.


Σε έρευνα που ακολούθησε σε παρακείμενο ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του ημεδαπού, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε αυτοσχέδιο αποξηραντήριο, όπου επεξεργαζόταν τα συλλεχθέντα τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης, συνολικά ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους ογδόντα (80) κιλών περίπου, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.


Ανωτέρω καλλιέργεια αποτελείτο από τέσσερις (4) ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου καλλιεργούντο συνολικά 250 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως τρία (3) μέτρα, σε πλήρη ανάπτυξη και στο στάδιο της ωρίμανσης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. 


http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου