'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Πόσο διαρκεί η σεξουαλική ζωή του άνδρα;!!!

Oι βιολογικές αλλαγές, που συνοδεύουν αναπόφευκτα το πέρασμα των χρόνων, είναι αναμενόμενο να επηρεάσουν τη σεξουαλική ανταπόκριση του άνδρα.


Συνεπώς, όπως το πέρασμα των χρόνων διαγράφεται στο πρόσωπό μας, έτσι διαγράφεται και στη σεξουαλική λειτουργία μας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γίνεται χειρότερη, αλλά απλώς ότι αλλάζει. Ποιοι παράγοντες όμως επιδρούν αρνητικά στη…σεξουαλική υγεία του άνδρα;

Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν ότι το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής του άνδρα επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη σεξουαλική λειτουργία του. Με σειρά προτεραιότητας, οι παράγοντες που απειλούν την υγιή σεξουαλική του ζωή παράλληλα με την ηλικία είναι: – Το άγχος – Το κάπνισμα – Η έλλειψη φυσικής άσκησης – Οι κακές διατροφικές συνήθειες.

Γενικότερα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οποιαδήποτε συμπεριφορά συμβάλλει θετικά στην υγεία μας επηρεάζει θετικά και το σεξ. Άλλωστε, η σεξουαλική μας υγεία αποτελεί μέρος της γενικότερης υγείας μας.

Ειδικά το στρες αποτελεί ίσως τον πιο κοινό ψυχογενή αιτιοπαθογενετικό παράγοντα σεξουαλικής δυσλειτουργίας και φαίνεται να προτιμάει τον άνδρα, ο οποίος είναι περισσότερο ευάλωτος από τη γυναίκα στην εκδήλωση σεξουαλικών προβλημάτων εξαιτίας του.

Ο άνδρας που μεγαλώνει και είχε μάθει να τρέφει την αυτοπεποίθησή του μέσα από τη σεξουαλική του έκφραση, αισθάνεται πολύ πιο εύθραυστος στις αλλαγές του χρόνου.

http://www.dailyfucks.gr/?p=2574

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου