'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Όμορφη και επικίνδυνη!!!!

Μια αστυνομικός από το Μπρούκλιν σχόλασε και είπε να ξεχάσει για λίγο τη βία και τα αίματα και να νιώσει και πάλι γυναίκα πηγαίνοντας για ένα φρεσκαρισματάκι στο κομμωτήριο.

Όμως το καθήκον δεν την άφησε σε ησυχία αφού στο κομμωτήριο εισέβαλε ένας ληστής και με την απειλή όπλου φώναζε “δεν κάνω πλάκα, ληστεία, θα σας σκοτώσω όλους”.

Τότε η Φέρι Τζόουνς  ανέλαβε δράση και μετά από ανταλλαγή πυρών ο δράστης το έβαλε στα πόδια αιμόφυρτος.

Ο 19χρονος Γουίνστον Κοξ υπό την απειλή όπλου διέταξε τέσσερα άτομα, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, έναν εργαζόμενο, την αστυνομικό και έναν άλλο πελάτη να τοποθετήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα σε μια μαύρη τσάντα. 

Έπειτα τους οδήγησε στο μπάνιο όπου και τους έκλεισε για να κάνει φύλλο και φτερό το κομμωτήριο.

Όσο αυτός έψαχνε για χρήματα στο κομμωτήριο η αστυνομικός έβγαλε το περίστροφό της και ψιθυρίζοντας στους υπόλοιπους να πέσουν κάτω στο έδαφος εκείνη κάλεσε την αστυνομία.

Έπειτα βγήκε έξω από το μπάνιο, συστήθηκε στον ληστή με την ιδιότητά της και διέταξε τον 19χρονο να πετάξει το όπλο του. Εκείνος αρνήθηκε και ακολούθησε ανταλλαγή πυρών.

Μάλιστα η μια σφαίρα πέτυχε τον δράστη στα χέρια τραυματίζοντάς τον με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ανοίξει τη πόρτα αλλά να σπάσει τη τζαμαρία και να βγει.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό και ο Γουίνστον Κοξ συνελήφθη τη Δευτέρα σε ένα ξενοδοχείο στο Μπρούκλιν όπου μετά από εξονυχιστική έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη του.

Νωρίτερα οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της μητέρας του όπου βρήκαν τη μαύρη τσάντα και  το όπλο του. Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε συλληφθεί πέντε φορές στο παρελθόν, ενώ ήταν η πρώτη φορά που η αστυνομικός αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το όπλο της.

http://www.blogotsarka.gr/?p=69475

Το είδαμε εδώ: news247.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου