'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Αδελφός γνωστού ηθοποιού "έφαγε" λεφτά από παρουσιάστρια!!!

Μπορεί η σχέση ανάμεσα στον αδερφό ηθοποιού και σε γνωστή παρουσιάστρια να κράτησε μόλις μερικούς μήνες, όμως κατάφερε να την εξαπατήσει και με διάφορα προσχήματα να της αποσπάσει περίπου 40.000 ευρώ.

«Εμφανιζόταν ως άτομο με μεγάλες οικονομικές δυνατότητες… λόγω του τόπου διαμονής του αλλά και των σχέσεων του με άλλα άτομα» δήλωσε στην εκπομπή Super Star ο δικηγόρος της παρουσιάστριας.

Αρχικά, όπως λέει ο δικηγόρος, ο αδελφός του γνωστού ηθοποιού, της ζήτησε 5.000 ευρώ, για κάποιες ανάγκες που είχε. «Λίγο αργότερα και διαρκούντος του δεσμού της είπε να πάρουν ένα αυτοκίνητο και την έβαλε να πάρει δύο δάνεια 20.000 ευρώ περίπου και της είπε πως θα το εξοφλούσε εκείνος» συμπλήρωσε.

Ο δεσμός τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2008 και τελείωσε στις αρχές του 2009. Μέχρι τότε σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο αδελφός του πρωταγωνιστή απέσπασε από την παρουσιάστρια και άλλα χρήματα. «Ήταν υποχρεωμένη να πληρώνει τα δάνεια που ήταν στο όνομά της. Ο κύριος αυτός λοιπόν μετά που πήρε τα χρήματα, την χαιρέτησε, της είπε χωρίζουμε κι εκείνη δεν είπε κουβέντα. Τον πίστεψε η κοπέλα, ξεγελάστηκε» επισημαίνει ο δικηγόρος της.

Η παρουσιάστρια κάποια στιγμή ζήτησε από τον πρώην σύντροφό της να της επιστρέψει τα χρήματα. Κάτι που όμως, όπως λέει, δεν έγινε και έτσι τώρα αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά.


star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου