'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Προβλήματα από τη βροχή...

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στις εθνικές οδούς, με την πυροσβεστική να έχει δεχθεί πάνω από 20 κλήσεις μέχρι στιγμής για άντληση υδάτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οδός Πειραιώς είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από Πέτρου Ράλλη ως Χαμοστέρνας λόγω συγκέντρωσης υδάτων.

Απίστευτη ταλαιπωρία υπόκεινται οι οδηγοί στην έξοδο της Αθηνών Κορίνθου από Πλατεία Καραϊσκάκη έως Αιγάλεω, όπου τα οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί, ενώ ελαφρώς καλύτερη είναι η κατάσταση στην είσοδο από Παλατάκι ως Θηβών λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Στον Κηφισό δεν κινείται τίποτα.

Με σχεδόν μηδενικές ταχύτητες κινούνται τα αμάξια στην έξοδο της Αθηνών Λαμίας στο ύψος των Αχαρνών και στην είσοδο από Λυκόβρυση έως ΚΤΕΛ.

Από την έντονη βροχή, η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχθεί πάνω από 20 κλήσεις στην Ελευσίνα, τη Μαγούλα και τον Ασπρόπυργο και από μία κλήση στην Ηλιούπολη και την Πλάκα.

Ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο Σωτηρία πλημμύρισε ένα υπόγειο και γίνεται άντληση των υδάτων από συνεργείο της Πυροσβεστικής.

Οι βροχές και οι καταιγίδες, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, θα συνεχιστούν και την Πέμπτη (28/10), ενώ δεν αποκλείεται να χιονίσει στις ορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. 


http://cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου