'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 25ΧΡΟΝΟΥ: Κατέθεσε... πως δεν τον χτύπησαν αστυνομικοί !!!!

Μ
πορεί οι 3 αστυνομικοί να αρνούνται ότι άσκησαν σωματική βία σε ένα 25χρονο με νοητική στέρηση, όμως ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Δημήτρης Δριβίλας διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση. 

Ωστόσο ένα περιστατκό ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω στην υπόθεση.

Σήμερα το μεσημέρι η μητέρα του νεαρού μαζί με τον 25χρονο πήγαν στο Β' Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας και κατέθεσαν παρουσία του αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας ότι όντως οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο, όμως ο νεαρός φοβήθηκε, άρχισε να τρέχει, γλίστρησε, έπεσε στο πεζοδρόμιο, με συνέπεια να τραυματιστεί στο χέρι. 

Σύμφων με τις καταγγελίες που είχαν γίνει από πολίτες την περασμένη Δευτέρα ο 25χρονος κινείτο στην περιοχή της πλατείας Νόρμαν και συγκεκριμένα στην οδό Άστιγγος.

Εκεί τρεις αστυνομικοί, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, σταμάτησαν τον νεαρό, προκειμένου να τον ελέγξουν. Ο 25χρονος δεν είχε μαζί του τίποτα και επειδή οι αστυνομικοί άρχισαν να τον πιέζουν, αυτός άρχισε να φωνάζει.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις αστυνομικοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, τον στρίμωξαν σε μια γωνία και άρχισαν ιδιαίτερα πιεστικά να του ζητούν τα χαρτιά του, χρησιμοποιώντας όλη τους τη δύναμη. 

Κατά τον καταγγέλοντα - περαστικό, αποτέλεσμα, όλων αυτών των πιέσεων και της άσκησης σωματικής βίας, ήταν ο 25χρονος με τα διανοητικά προβλήματα να υποστεί κάταγμα στο ένα του χέρι, και να πονά στα πλευρά του, και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην ένορκη διοικητική εξέταση, που έχει διαταχθεί, ενώ ήδη έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας προκειμένου να επιληφθεί. 

http://dete.gr/news.php?article_id=10750

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου