'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Φορτηγό μετέφερε τόνους τοξικών στην Κρήτη !!!!

Με επέμβαση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος εντοπίστηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, φορτηγό που μετέφερε παράνομα τοξικά με το επιβατηγό πλοίο της γραμμής.

Η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος κάλεσε τις εμπλεκόμενες εταιρείες να παράθέσουν παραστατικά στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την προέλευση, τον προορισμό, τις ιδιότητες, το χαρακτηρισμό και τις χρήσεις του φορτίου, την περιβαλλοντική αδειοδότηση, τις άδειες: επεξεργασίας και διάθεσης υγρών αποβλήτων, λειτουργίας, κυκλοφορίας και την τήρηση των κανονισμών για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων.


Ο οδηγός του φορτίου, που μεταφερόταν παράνομα στην Κρήτη, συνελήφθη. Ωστόσο, δήλωσε ότι μετέφερε προϊόντα για το Ηράκλειο και την Ιεράπετρα χωρίς να γνωρίζει «τι μετέφερε».


Το φορτηγό, το οποίο ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη, μπήκε στο πλοίο της γραμμής στον Πειραιά. Οι κανονισμοί προβλέπουν ότι τέτοιου είδους επικίνδυνα φορτία μεταφέρονται μόνο με πλοία τύπου R/R, που δεν έχουν καθημερινό δρομολόγιο στην Κρήτη. 


http://www.lamiareport.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου