'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ψυχορραγούσε στην άσφαλτο - Εγκλωβισμένα τα ασθενοφόρα ......

Για 15 περίπου λεπτά τα ασθενοφόρα δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν στο σημείο του τροχαίου.

Στις 12.30΄ ο άτυχος ηλικιωμένος χωρίς να προσέξει, προσπάθησε να διασχίσει την οδό Λεωνίδου, λίγο πιο κάτω από το δημοτικό πάρκινγκ.

 
Την ώρα εκείνη κατέβαινε μηχανή, που τον παρέσυρε, αφού ο οδηγός της δεν μπορούσε να τον δει, επειδή ο ηλικιωμένος εμφανίστηκε ξαφνικά στο δρόμο, πίσω από παρκαρισμένο βαν.


Σύμφωνα με τα όσα είπαν στο LamiaReport αυτόπτες μάρτυρες, ο ηλικιωμένος ψυχορραγούσε στην άσφαλτο περιμένοντας ασθενοφόρο για περίπου ένα τέταρτο.


Τα ασθενοφόρα είχαν εγκλωβιστεί στην κίνηση, αφού προκλήθηκε σε όλο το κέντρο κυκλοφοριακό έμφραγμα. 


Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες και της τροχαίας και του ΕΚΑΒ κατάφεραν 2 ασθενοφόρα, που ερχόταν από διαφορετικές κατευθύνσεις, να προσεγγίσουν στο σημείο του ατυχήματος.
Όπως πληροφορηθήκαμε, ο άτυχος ηλικιωμένος έφτασε στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως έλεγαν και οι αυτόπτες μάρτυρες, ήταν θέμα χρόνου να γίνει τροχαίο στη Λεωνίδου, αφού μόνιμα υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα και στις δυο πλευρές του δρόμου και πολλές φορές διπλοπαρκαρισμένα, χωρίς να υπάρχει ορατότητα για πεζούς και οδηγούς.


http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου