'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Την έλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά..!!!

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 60χρονου επαγγελματία οδηγού, ο οποίος έλουσε με βενζίνη την πρώην φίλη του και της έβαλε φωτιά, έχουν εξαπολύσει οι διωκτικές αρχές της Χαλκίδας.

Το απίστευτο περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό έλαβε χώρα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, στην περιοχή Λιανή Αμμος και μάλιστα μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, οι οποίοι έντρομοι προσπαθούσαν να σβήσουν τις φλόγες που είχαν τυλίξει την άτυχη 42χρονη.

Αξιωματικός της Ασφάλειας ανέφερε στην «Espresso»: «Ο 60χρονος, ο οποίος διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με την 42χρονη, δεν άντεξε τον χωρισμό τους. Της ζητούσε να τα ξαναβρούν, αλλά η γυναίκα αρνιόταν. Ετσι, για λόγους αντιζηλίας φαίνεται πως της έστησε καρτέρι και την έκαψε για να την εκδικηθεί».

Ο δράστης περίμενε υπομονετικά στο σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της η 42χρονη και μόλις την είδε να πλησιάζει άρχισε να της φωνάζει: «Θέλω μόνο να μιλήσουμε». Η 42χρονη, όμως, δεν του έδωσε σημασία και μπήκε στο αυτοκίνητό της, αλλά πριν προλάβει να φύγει, ο 60χρονος έβγαλε ένα δοχείο με βενζίνη, το έριξε πάνω της και στη συνέχεια άναψε φωτιά. 


Η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο και έπεσε στο έδαφος. Περαστικοί έτρεξαν να τη βοηθήσουν, ενώ εκείνη ούρλιαζε από πόνο και τρόμο. Με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου