'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Συνελήφθη ο 38χρονος δραπέτης στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα

Είχε αποδράσει κατά τη μεταφορά του από τα κρατητήρια του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πιερίας προς το Α.Τ. Κατερίνης

Για πολύ μικρό χρονικό διάστημα έμεινε ελεύθερος ο 38χρονος δραπέτης, ο .. οποίος διέφυγε στη Βουλγαρία, αλλά συνελήφθη όταν προσπάθησε να μπει και πάλι στη χώρα μας.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο 38χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, στο Νέο Πετρίτσι Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κατερίνης.

Είχε αποδράσει το περασμένο Σάββατο 23 Οκτωβρίου, κατά τη μεταφορά του από τα κρατητήρια του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πιερίας, προς τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης.Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η σύλληψη επετεύχθη μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, αλλά και την ενεργό συμμετοχή των δύο αστυνομικών που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Για την υπόθεση είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα ένας αρχιφύλακας κι ένας υπαρχιφύλακας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ενώ, παράλληλα, διατάχθηκε σε βάρος τους ΕΔΕ.
Ο δραπέτης που ήταν κρατούμενος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, εντοπίσθηκε και συνελήφθη κατά την είσοδό του στη χώρα μας, από τη Βουλγαρία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κατερίνης.


Πηγή:http://kraxtis-gr.blogspot.com/2010/10/38.html
http://kontiloforos.blogspot.com/2010/10/38_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου