'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Αγοράζοντας gadget για την κοπέλα σου!!!!


Αν θες να μυήσεις την κοπέλα σου στον κόσμο των gadget τότε κάνε της ένα δώρο. Κι επειδή άντρες και γυναίκες βλέπουν διαφορετικά τα gadget μάθε τι να προσέξεις και τι να διαλέξεις. 



Εσύ λατρεύεις τα gadget και μπορεί να έκανες τα πάντα για ν΄ αποκτήσεις κάποιο άλλα με εκείνη τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Έχει διαφορετικές απαιτήσεις από τα gadget της και για εκείνη gadget δεν είναι μόνο υπολογιστής, τηλέφωνο ή βιντεοπαιχνίδι.

Αρχικά θα πρέπει να σκεφτείς ότι οι γυναίκες δίνουν μεγάλη βάση στην εμφάνιση. Αν της δώσεις να διαλέξει ανάμεσα σε μια μαύρη αποδοτική συσκευή και σε μια ροζ λιγότερο αποδοτική εκείνη θα διαλέξει την ροζ. Όποτε δώσε βάση στην εμφάνιση κι εσύ. Φωτεινά χρώματα, glitter και στρας, ή οτιδήποτε παραπέμπει σε γυναίκα είναι αυτό που πρέπει να διαλέξεις. Κι αν δεν είσαι σίγουρος για την εμφάνιση απλά πάρε κάτι που θα ντρεπόσουν να κουβαλάς εσύ.

Και μιας και η κουβέντα το έφερε στο κουβάλημα, το βάρος της συσκευής είναι ένα ακόμα στοιχείο που προσέχουν πολύ οι γυναίκες. Θέλουν κάτι ελαφρύ, που θα μεταφέρετε εύκολα και δεν θα της βγουν τα χέρια αν θέλει να το πάρει μαζί της στη δουλειά ή στο σπίτι της φίλης της για να παινευτεί το νέο της απόκτημα. Έκτος βέβαια από τη φορητότητα μεγάλο ρόλο παίζει και η αυτονομία. Η γυναίκες είναι λίγο ξεχασιάρες με φορτιστές κτλ όποτε είναι άλλος ένα παράγοντας που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου.

Ερχόμαστε τώρα στη ζωή της. Όταν προσφέρεις ένα δώρο θέλεις να είναι πρακτικό, κάτι που άλλος θα χρησιμοποιήσει. Σκέψου λοιπόν την καθημερινότητά της και τα χόμπι της και βρες κάτι πρακτικό. Ένα αθλητικό ρολόι για το γυμναστήριο, ένα Ιpod έτοιμο με την αγαπημένη της μουσική για τις βραδινές βόλτες στο πάρκο με το σκύλο ή ακόμα κι ένα φορητό DVD payer αν είναι φαν των ταινιών για να βλέπει παντού.

Επίσης το χιούμορ είναι απαραίτητο συστατικό για ένα πετυχημένο δώρο. Αρκεί βέβαια η κοπέλα σου να μην είναι καμιά ξινή και το πάρει στραβά. Σκέψου λοιπόν τις αδυναμίες της. Ξυπνάει δύσκολα το πρωί; Λατρεύει τις σοκολάτες; Τρελαίνεται μέχρι να στεγνώσουν τα νύχια της για να ντυθεί; Για όλες αυτές τις αδυναμίες θα βρεις ένα gadget που και θα της κάνει τη ζωή πιο εύκολη και το σημαντικότερο θα την κάνει να γελάσει μόλις το ανοίξει.

Μην ξεχνάς όμως ότι είστε και ζευγάρι. Ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεται η σχέση σας και την μεταξύ σας άνεση, θα μπορούσες να της χαρίσεις ένα πιο πονηρό gadget. Κι εδώ βέβαια ξαναμπαίνει το χιούμορ. Αν θες να πάτε τη σεξουαλική σας ζωή ένα βήμα πιο πέρα άλλα φοβάσαι ότι μπορεί να της κακοφανεί, πάρε κάτι αστείο. Θα το χρησιμοποιήσει μόνο και μόνο από περιέργεια και για να γελάσετε. Κι εμένα κάτι μου λέει ότι μόνο γέλια δεν θ’ ακουστούν.

Όσο για την αξία του, συνήθως τις γυναίκες τις εντυπωσιάζουν τα ακριβά πράγματα. Ίσως και να σου κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά η αυτή η μικρή έξτρα δαπάνη αξίζει τον κόπο. Κι αν δεν ενθουσιαστεί με το ίδιο το gadget, σίγουρα θα ενθουσιαστεί με την ιδέα ότι μπήκες στον κόπο να το ψάξεις και μάλιστα ξόδεψες και κάτι παραπάνω.

Τώρα φτάνουμε στο κρίσιμο ερώτημα «τι να της πάρω». Εμείς λοιπόν κάναμε μια βόλτα στα μαγαζιά και σου έχουμε προτάσεις για gadget για να πάρεις μια ιδέα.

Στεγνωτήρας νυχιών



Δεν είναι άλλο από ένα χαριτωμένο μαϊμουδάκι που θα φυσάει τα νύχια της για να κάνεις την αναμονή της πιο διασκεδαστική. Κόστος 8,00 ευρώ.

USB μαργαρίτα



Το πιο κοριτσίστικο USB που βρήκαμε. Και το καλύτερο είναι ότι μυρίζει σαν πραγματικό λουλούδι. Βάλε μέσα και την αγαπημένη της μουσική ή φωτογραφίες σας για έκπληξη. Κόστος 15,00 ευρώ.

Chococlock



Το ιδανικό ρολόι για κάθε γυναίκα. Κάθε μια ώρα δεν πετάγεται ο βαρετός κούκος αλλά ένα νόστιμο σοκολατάκι για τη λιγούρα. Κόστος 37,00 ευρώ.

Body Pen



Συσκευασία με δύο ειδικά στυλό για να διακοσμήσετε ο ένας το σώμα του άλλου όπως θέλετε… και μετά να αλληλοφαγωθείτε. Κόστος 24,00 ευρώ.

MP3 player



Και όχι ότι κι ότι. Συλλεκτικό με το σχήμα του Mickey Mouse και γεμάτο κρυστάλλους Swarovski. Κόστος 130,00 ευρώ.

Dell Inspiron 1545



Πιο ροζ laptop από αυτό δεν βρήκαμε. Και τα έχει όλα. Είναι ροζ, ελαφρύ και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Κόστος 480,00 ευρώ.

LACOSTE Advantage White Logo Ladies



Άλλο ένα ροζ gadget. Είπαμε οι γυναίκες το λατρεύουν. Ιδανικό για να (μην) βλέπει την ώρα που θα βρεθεί από το γυμναστήριο στην αγκαλιά σου. Κόστος 145,00 ευρώ.


http://www.men24.gr/html/ent/333/ent.105333.asp 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου