'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Πήγαν να τον ληστέψουν στην Χασιά αλλά... τους περίμενε με όπλο!!!!

Τον εξηντάχρονο ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Χασιά επιχείρησαν να ληστέψουν άγνωστοι μέσα στο σπίτι του. Ο επιχειρηματίας αντέδρασε και αντάλλαξε πυροβολισμούς με τους δράστες με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν ελαφρά στα πόδια.
Οι δύο κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι 60χρονου τα ξημερώματα. Ο επιχειρηματίας ξύπνησε και όταν επιχείρησε να σηκωθεί από το κρεβάτι του ο ένας από τους ληστές έπεσε επάνω του. Κάτω μαξιλάρι του, σύμφωνα με την αστυνομία είχε ένα όπλο.

Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 60χρονος τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια, ενώ οι ληστές έφυγαν πανικόβλητοι, χωρίς όμως να μπορέσουν να πάρουν χρήματα.

Την ίδια ώρα περίπου, για τέταρτη φορά μέσα σε ένα μήνα βρέθηκε στο στόχαστρο ληστών περίπτερο στο Χαϊδάρι. Ο νεαρός ληστής που φορά κράνος φτάνει στο περίπτερο στην Λεωφόρο Αθηνών στο Παλατάκι. Αφού περνάει από μπροστά και βλέπει ότι μέσα είναι η υπάλληλος, την πλησιάζει και βγάζει το όπλο του.

Ήρεμος, χωρίς βιαστικές κινήσεις, της ζητάει τις εισπράξεις. Η γυναίκα του δίνει 150 ευρώ και ο δράστης φεύγει. Αμέσως η υπάλληλος παίρνει το κινητό της τηλέφωνο και ενημερώνει τον ιδιοκτήτη. Στο περίπτερο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας. Τις κινήσεις του ληστή κατέγραψαν καρέ - καρέ οι κάμερες ασφαλείας.

Ο ληστής πήγε στο περίπτερο με μοτοσικλέτα. Παρέμεινε στο σημείο περίπου πέντε λεπτά και όταν είδε ότι δεν υπήρχε κανείς πλησίασε. Είναι τέταρτη ληστεία που γίνεται στο περίπτερο μέσα σε είκοσι ημέρες. Ο ιδιοκτήτης και η υπάλληλος εκτιμούν ότι ο δράστης είναι ο ίδιος ή ανήκει στην ίδια ομάδα που έχει κάνει και τις προηγούμενες. 

http://www.star.gr/ellada_kosmos/66265

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου