'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

«Έφαγε» τον Ομπάμα ο Ναδάλ!!!!

Μέχρι και... πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να γίνει ο Ραφαέλ Ναδάλ, που κατατάχθηκε μεταξύ των 49 κορυφαίων προσωπικοτήτων του πλανήτη και, μάλιστα, σε καλύτερη θέση από τον Μπαράκ Ομπάμα!

Στην ετήσια ψηφοφορία γνωστής ιστοσελίδας για τους ισχυρούς άνδρες παγκοσμίως, με την μεγαλύτερη επιρροή στο κοινό, ο Ισπανός τενίστας βρέθηκε στην 15η θέση. Μάλιστα, ο 24χρονος είναι και ο δεύτερος ισχυρότερος αθλητής, μετά τον παίκτη της Νέας Ορλεάνης και νικητή του Super Bowl, Ντρου Μπρις, που τερμάτισε 6ος.

«Ο Ραφαέλ Ναδάλ ξέφυγε ολοκληρωτικά από τη σκιά του Ρότζερ Φέντερερ. Σε μία από τις μεγαλύτερες αντιπαλότητες στον αθλητικό χώρο, είναι πλέον σαφές ότι ο Ισπανός έχει ξεπεράσει τον Ελβετό ομόλογό του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα.

Ο Ισπανός ξεπέρασε στις προτιμήσεις του κοινού  ισχυρές προσωπικότητες των ΗΠΑ όπως οι Λεμπρόν ΤζέιμςΜπαράκ Ομπάμα (21ος) και Κόμπε Μπράιαντ (45ος). (17ος),

Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Τζον Στιούαρτ και την δεύτερη ο Μπιλ Γκέιτς, ενώ στην 29η θέση συναντάμε «άρωμα» Ελλάδας με τον ηθοποιό Ζακ Γαλιφιανάκη

http://www.star.gr/sports/66335

1 σχόλιο: