'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

«Εφαγε» από χήρα 600.000 ευρώ μέσω Ιντερνετ!!!!

Μία χήρα από την Πέρθη της Αυστραλίας που προσπάθησε να βρει τον έρωτα μέσω του Ίντερνετ, έχασε 600.000 δολάρια και κινδυνεύει να καταλήξει στον δρόμο γιατί ενέδωσε στις προτροπές άνδρα ελληνικής καταγωγής από το Maine των ΗΠΑ», όπως της συστήθηκε μέσω του διαδικτύου, να επενδύσει σε .κάποια εταιρία παραγωγής πετρελαίου στη Νιγηρία.

Ο Χριστόφορος, έτσι συστήθηκε ο απατεώνας «ηλεκτρονικός μνηστήρας», μετά την πρώτη του γνωριμία με την γυναίκα, άρχισε να της τηλεφωνεί καθημερινά εκφράζοντάς της τον έρωτά του, ενώ παράλληλα την πληροφορούσε για ...τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Δυτική Αφρική.

Μετά από λίγο καιρό, ο ίδιος αποφάσισε να περάσει στην επόμενη φάση του σχεδίου του. Αφού την έπεισε ότι θα μπορούσε να κερδίσει πολλά λεφτά αν επένδυε σε παρόμοιες επιχειρήσεις με αυτές που είχε επενδύσει και ο ίδιος, της ζήτησε να του στείλει τα ανάλογα χρήματα.


Μετά την πρώτη δόση η γυναίκα έλαβε κάποια έγγραφα τα οποία όπως αποδείχθηκε αργότερα ήταν "για τα σκουπίδια", ενώ μέσα σε ένα χρόνο η γυναίκα, που αναγκάστηκε να βάλει ακόμα και το σπίτι της υποθήκη, έστειλε συνολικά 600.000 δολάρια στον «ηλεκτρονικό» μνηστήρα και απατεώνα.


Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η Επίτροπος Υπηρεσίας Προστασίας του Καταναλωτή Δ. Αυστραλίας προειδοποίησε όλες τις μοναχικές ψυχές να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές με τους ηλεκτρονικούς συντρόφους.


«Μην τυφλώνεστε από έρωτα και πρέπει πάντα να προστατεύετε την ταυτότητα αλλά και τα προσωπικά σας δεδομένα γενικότερα» είπε χαρακτηριστικά η Επίτροπος Αν Ντρίσκολ.Πηγή:newscity1
http://alepounews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου