'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: Αστυνομικοί, Λιμενικοί και Πυροσβέστες βγήκαν στους δρόμους για τους μετανάστες!!!!

Μ
έχρι και οι ίδιοι αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε πορεία διαμαρτυρίας με αφορμή το έντονο πρόβλημα των λαθρομεταναστών. 

Ο λόγος για τους συνδικαλιστές αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες της Πάτρας, οι οποίοι σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας, στην οδό Γούναρη, στο κέντρο της πόλης και από εκεί κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατευθύνθηκαν προς το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης του νομού. 

Στη συνέχεια, κινήθηκαν προς την πύλη του λιμανιού στο μώλο της Αγίου Νικολάου. Επρόκειτο για μία από τις πλέον ασυνήθιστες κινητοποιήσεις σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τον λόγο πραγματοποίησής της. Ωστόσο, η αντίδραση ήταν αναμενόμενη εφόσον το λαθρομεταναστευτικό της Πάτρας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη. 

Λιμενικοί και αστυνομικοί καλούνται να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με λιγοστές δυνάμεις λόγω των μεγάλων ελλείψεων σε προσωπικό και σε υποδομή. Με την πορεία τους αυτή, οι συνδικαλιστές των τριών σωμάτων ασφαλείας εκτιμούν ότι ίσως οι ιθύνοντες πάρουν το μήνυμα και πάρουν απόφαση για τη λήψη συγκεκριμένων, πιο αποτελεσματικών, μέτρων για το πρόβλημα. 

 dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου