'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: Καταδίκη για σεξ μέσα στην ψυχιατρική!!!

Τ
ο θέμα που είχε αποκαλύψει προ δύο περίπου ετών ο «Κόσμος» (και που κάποιοι «γνωστοί» κακοήθεις έλεγαν πως... πρόκειται για «φαντασία» του συντάκτη) έφθασε ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης! 
Και μάλιστα σε δεύτερο βαθμό! Πρόκειται για την υπόθεση ερωτικής συνεύρεσης μέσα σε ψυχιατρικό ίδρυμα της περιοχής ανάμεσα σε έναν νεαρό -που εργαζόταν τότε ως φύλακας- και σε μία τρόφιμο. 

Η ασθενής που είχε εισαχθεί μόλις πριν από μία μέρα από το καταγγελλόμενο περιστατικό στο ίδρυμα, αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα (με διπολική διαταραχή) και έπαιρνε φάρμακα για τη σοβαρή αρρώστια της. Ο φύλακας ιδιωτικής εταιρείας εργαζόταν εκεί για μικρό χρονικό διάστημα. 


Η ασθενής αυτή τη φορά δήλωσε στο δικαστήριο ότι την βίασε, μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιο της και κλειδώνοντας την πόρτα και ότι την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα. Αλλά όπως φάνηκε είχε αλλάξει αρκετές φορές την κατάθεσή της. Την πρώτη φορά είχε ισχυριστεί ότι η πράξη έγινε με τη συγκατάθεσή της, μετά από δύο μήνες ότι την βίασε χωρίς στοματικό σεξ γιατί εκείνη ήταν μισολιπόθυμη, ενώ αυτή τη φορά έκανε λόγο ότι αναγκάστηκε και σε στοματικό έρωτα. 


Από την πλευρά του, ο φύλακας παραδέχτηκε ότι είχε μπει στο δωμάτιο όμως η ασθενής εκείνη του όρμησε γυμνή, ενώ και εκείνος «ολοκλήρωσε» στον τοίχο γιατί όπως είπε... δεν άντεχε άλλο! Είπε μάλιστα πως... ούτε που την ακούμπησε! 


Η νεαρή γυναίκα είπε στο Δικαστήριο: «Ήταν την επομένη που είχα μπει στο ίδρυμα. Με είχε βρει στο προαύλιο και μου μίλησε. Μου είπε πόσο ωραία γυναίκα ήμουν και τι δουλειά είχα σ' αυτό το μέρος. Στη συνέχεια, μου ζήτησε το... στηθόδεσμό μου. Μετά μπήκε στο δωμάτιό μου, κλείδωσε την πόρτα, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και με βίασε. Με έβαλε να του κάνω στοματικό έρωτα. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά δεν μπορούσα... Μετά είδα έναν νοσοκόμο από το παράθυρο και του φώναξα να βοηθήσει». 

Στην ακροαματική διαδικασία υπήρξε και κατάθεση αστυνομικού ο οποίος είχε πάρει καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους: «Είχα πάει στο ίδρυμα όταν με κάλεσαν μετά από λίγη ώρα. Η τρόφιμος μού είχε πει ότι είχε γίνει η πράξη αλλά πως το ήθελε. Αλλά και ο φύλακας αποδέχτηκε τη συνουσία». 

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΦΥΛΑΚΑ
«Ήταν πολύ... προκλητική»
Από την πλευρά του ο δεύτερος φύλακας της ιδιωτικής εταιρείας που είχε την ιδία ώρα υπηρεσία με τον κατηγορούμενο δήλωσε: «Ήταν πολύ προκλητική και μας έλεγε ότι ήμασταν όμορφοι. Μάλιστα με είχε ρωτήσει αν έχω κοπέλα, αν την βρίσκουμε όμορφη... Κάποια στιγμή ο συνάδελφός μου πήγε στο θάλαμό της, ο οποίος βρισκόταν γύρω στα δέκα μέτρα από εκεί που ήμουν. Καταλαβαίνετε ότι αν φώναζε, θα την άκουγα».
Συγκλονιστική και η κατάθεση της μητέρας του κατηγορούμενου: «Ο γιος μου είπε στο τηλέφωνο: "Μαμά, έμπλεξα με μια κοπέλα... έγινε κάτι. Το παιδί μου μετά από αυτό, έμπλεξε με τα ναρκωτικά αλλά έκανε απεξάρτηση. Είναι πολύ ευαίσθητος». Η ψυχίατρος του ιδρύματος στάθηκε ιδιαιτέρως στην επιστημονική προσέγγιση του προβλήματος της ασθενούς, αναφέροντας ότι «το θύμα έπασχε από διπολική διαταραχή (μανιοκατάθλιψη) και πως η συγκεκριμένη ασθενής δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα μανίας, αν και τα φάρμακα που της είχαν χορηγήσει δεν είχαν "πιάσει" ακόμα! «Κάποιος που δεν γνωρίζει, μπορεί να παρεξηγήσει τη συμπεριφορά δηλαδή που κολακεύει και κολακεύεται και να την θεωρήσει χαριτωμένη. Ο κατηγορούμενος δεν έπρεπε να το κάνει γιατί ήταν φύλακας και εκείνη ασθενής». 


Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ
Άρχισα τα ναρκωτικά μετά από αυτό

Ο κατηγορούμενος με έκδηλη μεταμέλεια γι' αυτό που έγινε, δήλωσε στο δικαστήριο: «Ήταν πολύ προκλητική με υπονοούμενα και απρεπή συμπεριφορά, μας έδειχνε το στήθος της, μας προκαλούσε πετάγοντας υπονοούμενα. Πριν γίνει ό,τι έγινε, ήταν έξω και έκανε πλάκα. Μας πείραζε. 


Την ακολούθησα όταν πήγε στο θάλαμό της να δω αν είναι εντάξει. Την βρήκα πάνω στο κρεβάτι, με κοίταζε περίεργα. Βγήκα έξω και μετά ξαναμπήκα γιατί με φώναξε μέσα σε δύο λεπτά που είχαν περάσει είχε βγάλει τα ρούχα της, με πλησίασε και προσπάθησε να με φιλήσει και με χάιδευε. Εγώ γύρισα από την άλλη αντικρίζοντας τον τοίχο... Δεν άντεξα, και αυνανίστηκα τελειώνοντας στον τοίχο». 

Το δικαστήριο τελικά τον έκρινε ένοχο με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας σε δέκα οχτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. 


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου