'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Εκκλησία TV!! (Δουλειά δεν ειχε ο διάολος και...)

Σε μια περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, που και ο χώρος των ΜΜΕ διέρχεται μεγάλη κρίση, η Εκκλησία της Ελλάδος τάσσεται υπέρ της δημιουργίας τηλεοπτικού σταθμού που θα άπτεται των θεμάτων της Ορθοδοξίας.

Το θέμα είχε ανακινήσει πρώτος ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια λόγω υψηλού κόστους. 


Μόλις χθες το θέμα ξανάρθε στην επιφάνεια με πρωτοβουλία του μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της χθεσινής Ιεράς Συνόδου εισηγήθηκε την ίδρυση τηλεοπτικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η πρότασή του έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το σύνολο των ιεραρχών. 

Μάλιστα η εισήγηση του κ. Θεολόγου χαρακτηρίσθηκε από όλα τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου πλήρης και εμπεριστατωμένη, εγκρίθηκε σε όλα τα σημεία της και αποφασίστηκε να δοθεί το κείμενό της και οι εξαχθείσες από τη συζήτηση παρατηρήσεις και απόψεις στην Επικοινωνιακή και Μορφωτική Υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος, ώστε να μελετηθεί το θέμα εκτενέστερα, προκειμένου να υποβληθεί στην Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας, η οποία θα λάβει την τελική απόφαση.

Η Εκκλησία της Ελλάδος διαθέτει σήμερα ραδιοφωνικό σταθμό, το κόστος λειτουργίας του οποίου αγγίζει το ποσό των 800.000 ευρώ σε ετήσια βάση.


ΠΗΓΗ
http://paratolmo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου