'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Άκυρη η συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της κόρης του!!!

Δεκτή έγινε η αγωγή του Τόλη Βοσκόπουλου με την υπ' αριθμ. 7317/2010 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία ακυρώνει τη συμβολαιογραφική πράξη εκούσιας αναγνώρισης της κόρης του Χαράς.

Συνεπώς, το Πρωτοδικείο δέχεται ότι ο τραγουδιστής παραπλανήθηκε όταν υπέγραφε πράξη αναγνώρισης του παιδιού του.

Το σήριαλ με το τεστ DNA για την πατρότητα της Χαράς Βοσκοπούλου κρατάει χρόνια, ενώ η αγωνία του τραγουδιστή να μάθει αν είναι ή όχι ο βιολογικός πατέρας της κόρης του δεν έχει τέλος.

Η αντιπαράθεση του Τόλη Βοσκόπουλου με την Τζούλια Παπαδημητρίου και την 22χρονη κόρη τους Χαρά απασχόλησε και πάλι πρόσφατα την ελληνική Δικαιοσύνη. Η αίτηση που είχε καταθέσει ο δημοφιλής καλλιτέχνης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, απορρίφθηκε, καθώς, σύμφωνα με την απόφαση, δεν κρίθηκε επαρκής. Με δεδομένη την άρνηση της Χαράς να προσέλθει για αιμοληψία, με την απορριφθείσα αίτησή του ο τραγουδιστής ζητούσε από την ελληνική Δικαιοσύνη ή να αποφασίσει την επανάληψη της διαδικασίας του DNA ή να ακυρώσει την πράξη αναγνώρισης της 22χρονης ως τέκνου του.

Όπερ και έγινε.

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με την Τζούλια Παπαδημητρίου ωστόσο η εν λόγω κυρία αρνήθηκε προκλητικά να δηλώσει το παραμικρό για την υπόθεση.

http://newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου