'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

No Money. Ούτε για φρουτάκια ούτε για νέα παιχνίδια.!!!

Σε πρόσφατο δημοσίευμα της η εφημερίδα ΑΞΙΑ διαρρηγνύει τα ιμάτια της για την καθυστέρηση του νομοσχεδίου για τα φρουτάκια και τον διαδικτυακό τζόγο. 

Θεώρει ότι μεγάλα συμφέροντα είναι αντίθετα στο νομοσχέδιο και δείχνει τον ΟΠΑΠ.

Δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να θέλει να εισάγει ο ΟΠΑΠ περισσότερα παιχνίδια τζόγου, ακόμα και τις ...
κυνοδρομίες που αναφέρει η εφημερίδα. Αυτό που θεωρώ απίθανο όμως είναι να υπάρχουν συμφέροντα κατά του τζόγου! Τα μόνα συμφέροντα είναι πάντα υπέρ του τζόγου και πάντα απαιτούν απελευθέρωση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών.

Εάν υπάρχει κάποιος λόγος που έχει καθυστερήσει το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια είναι η μαζική αντίδραση των πολιτών όταν δόθηκε το σχέδιο για δημόσια διαβούλευση. Με εξαίρεση όσους ήδη είναι στην αγορά του τζόγου ή θέλουν να μπουν τώρα όλοι ήταν κατά της εγκατάστασης VLT και του ανεξέλεγκτου τζόγου στο Internet.

Τώρα που ήδη έχουν κοπεί οι μισθοί από τους δημοσίους υπάλληλους και σειρά παίρνουν οι ιδιωτικοί, τώρα που βλέπουμε την αγορά να μην έχει ρευστότητα ούτε για χριστουγεννιάτικο στολισμό αναρωτιόμαστε γιατί ακόμα δεν βάλαμε φρουτάκια?

Γιατί δεν αντέχει αλλά χτυπήματα η οικονομία της κάθε οικογένειας ίσως? Γιατί θα αποτελειώσουν την αγορά ίσως? Γιατί όχι απλά δεν υπάρχουν λεφτά αλλά θα χρωστάν και τα δισέγγονα μας ίσως?

Αν το δημοσίευμα έχει σωστά στοιχεία και ο ΟΠΑΠ ετοιμάζεται για καινούργια παιχνίδια τόσο το χειρότερο. Δεν είναι ο ρόλος του να προσπαθεί να μαζέψει ότι έχει μείνει στις τσέπες των πολιτών. Ο ΟΠΑΠ ξεκίνησε για να αναπτυχτεί ο Ελληνικός αθλητισμός και έγινε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο. Τώρα που υπάρχει ανάγκη πρέπει να δώσει και όχι να ψάχνει τρόπους να πάρει κι άλλα. Δεν υπάρχουν άλλα. No money.


Mikros Hroas
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου