'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Video FAIL: Παράδειγμα προς αποφυγήν, Δυναμομέτρηση Evo!!!!!

Οκ, φαντάσου αυτή τη κατάσταση λίγο. Έχεις πάρει πριν από λίγο καιρό ένα όμορφο ασημί Mitsubishi Evo... 

το χάρηκες με την stock δύναμη και πήρες επιτέλους την απόφαση, αφού πρώτα σου έπεσαν μερικά λεφτά στο joker, να βελτιώσεις το καμάρι σου. Βρήκες έναν μηχανικό, του εμπιστευτικές το αυτοκίνητο σου και σε πήρε τηλέφωνο να σου πει ότι είναι έτοιμο. Πας μέσα στην χαρά να το πάρεις. 

Το βάζεις μπροστά, ξεκινάς σε μία γνώριμη διαδρομή αλλά νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Σκέφτεσαι: “Λες ο κομπογιαννίτης να με κορόιδεψε; Δεν μοιάζουν με 1500 άλογα αυτά! Θα πάω να το δυναμομετρήσω”.


Βρίσκεις λοιπόν ένα δυναμόμετρο, οι φίλοι σου λένε ότι είναι το καλύτερο, “Έβγαλε του FastAndFurious Μήτσου 1100 άλογα την προηγούμενη βδομάδα” λένε οπότε σκέφτεσαι: “Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, και θα το δυναμομετρήσω και θα σπάσω το ρεκόρ του Μήτσου“. 

Παίρνεις λοιπόν την κάμερα σου να καταγράψεις το γεγονός και δίνεις τα κλειδιά στον υπεύθυνο. Αυτός το ανεβάζει στο δυναμόμετρο, το δένει, σου διαβεβαιώνει οτι όλα πάνε καλά και ετοιμάζεται για το άνοιγμα. Το τι ακολούθησε σας αφήνω να τα δείτε στο video που ακολουθεί!



http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/video-fail-evo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου