'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Σεμινάριο λαπαροσκοπικής χειρουργικής στα Ιωάννινα

Στα Ιωάννινα στις 11 Δεκεμβρίου 2010 ,θα διεξαχθούν οι εργασίες του 7ου Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου «Εκπαίδευση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική».

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, όπως και τα προηγούμενα, στο Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας - Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης «ΣΤΑΥΡΟΣ Σ. ΝΙΑΡΧΟΣ» (ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε.) στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Η επιστημονική αυτή εκδήλωση οργανώνεται από τη Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοσκοπικής Χειρουργικής  και άλλων Επεμβατικών Τεχνικών (Ε.Ε.Ε.Χ.).


Σκοπός του σεμιναρίου είναι τόσο με εκπαιδευτικές και εστιασμένες διαλέξεις, όσο και με πρακτικές ασκήσεις να εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες στις ενδείξεις λαπαροσκοπικής προσπέλασης, στις βασικές αρχές της λαπαροσκοπικής χειρουργικής, όπως τη δημιουργία και φυσιολογία του πνευμοπεριτοναίου, την εργονομία και χρήση των λαπαροσκοπικών εργαλείων, καθώς και σε τεχνικές προχωρημένης λαπαροσκοπικής χειρουργικής, όπως τη λαπαροσκοπική συρραφή ιστών και τη δημιουργία εντεροαναστόμωσης (με το χέρι και με χρήση συρραπτικού).zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου