'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Δολοφόνος ... χωρίς να το ξέρει !!!

Έχετε ψάξει ποτέ το όνομά σας στο Google; Αυτό έκανε ο Zachary Garcia από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ήρθε αντιμέτωπος με μία συνταρακτική ανακάλυψη: Σύμφωνα με το Google, ο Zachary είχε καταδικαστεί για μια στυγερή δολοφονία!

Ο 18χρονος μαθητής σοκαρίστηκε όταν είδε την φωτογραφία του και μια ολόκληρη αστυνομική έκθεση σχετικά με μία δολοφονία που υποτίθεται ότι είχε διαπράξει.


«Ήμουν σοκαρισμένος και πολύ θυμωμένος που κάποιος χρησιμοποιούσε το όνομά μου για κάτι που δεν έκανα» είπε ο νεαρός μαθητής. Μη μπορώντας ακόμα να πιστέψει τι ακριβώς είχε συμβεί, τηλεφώνησε στις αστυνομικές αρχές στη Φλόριντα, προκειμένου να μάθει ποιο ακριβώς ήταν το έγκλημα που είχε διαπράξει.


Όπως διαπίστωσαν στη συνέχεια οι αστυνομικοί, είχαν κάνει ένα τραγικό λάθος. Ο δολοφόνος είχε την ίδια ημέρα γενέθλια με τον 18χρονο Zachary και το ίδιο όνομα, με τη μόνη διαφορά ότι το όνομα του πραγματικού δράστη γράφεται με «e» και όχι «a».


Κανείς δεν είχε παρατηρήσει το λάθος, μέχρι τη στιγμή που ο Zack έψαξε το όνομά του στο Ίντερνετ. Τώρα οι αστυνομικοί διόρθωσαν το μεγάλο τους σφάλμα και έστειλαν τελικά τη σωστή φωτογραφία στα ΜΜΕ.


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου