'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Δασκάλα σκορπά τον τρόμο σε δημοτικό της Πάτρας...

Τον φόβο και τον τρόμο σκορπά στους μαθητές δημοτικού σχολείου της Πάτρας μία δασκάλα, η οποία όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ρεπόρτερ», έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να την φοβούνται σαν μία άλλη «Κρουσταλλάκη» και να αρνούνται να παρακολουθήσουν το μάθημα της εν λόγω εκπαιδευτικού.


Όπως αναφέρει στην εφημερίδα η μητέρα μαθητή του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, «το παιδί γύρισε μία μέρα από το σχολείο του και μου είπε πως τρόμαξε τόσο πολύ κατά τη διάρκεια του μαθήματος, που άκουγε την καρδιά του να χτυπά πολύ έντονα.


Η δασκάλα σήκωσε στον αέρα την έδρα και την άφησε με δύναμη, με αποτέλεσμα να ακουστεί ένα δυνατός θόρυβος, που τρόμαξε κάποια από τα παιδιά. Μάλιστα, ορισμένα έβαλαν και τα κλάματα».


Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, συχνά οι φωνές της δασκάλας, ακούγονται έξω από την αίθουσα όπου γίνεται το μάθημα και οι γονείς που πολλές φορές περιμένουν για να παραλάβουν τα παιδιά τους, γίνονται μάρτυρες απίστευτων περιστατικών.


«Δεν με πειράζει να κάνει παρατήρηση στο παιδί μου επειδή δεν προσέχει ή μιλάει με κάποιο άλλο παιδί την ώρα του μαθήματος. Όχι όμως να τα τρομοκρατεί με αυτό τον τρόπο. Το δικό μου το παιδί μία μέρα έτρεμε από το φόβο του όταν πήγα να το πάρω από το σχολείο», λέει η μητέρα ενός παιδιού, τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας.


http://www.star.gr/ellada_kosmos/71173

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου