'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχίζεται η δίκη για την κατάσταση της υγείας του γαμπρού του M.'Εβερτ

Σε ολιγωρία που επέδειξαν οι γιατροί μετά την εγχείρηση στον κ.Γ.Αλβέρτη απέδωσε την κακή εξέλιξη της υγείας του ασθενούς ο νευροχειρουργός κ. Π.Νομικός, ο οποίος κατέθεσε στη δίκη, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, των δύο νευροχειρουργών για τη σωματική βλάβη που υπέστη ο σύζυγος της Αλεξίας Έβερτ.

Ο μάρτυρας υπέδειξε ως υπεύθυνο για την κάκιστη εικόνα που εμφάνισε ο ασθενής, σταδιακά μετά την επέμβαση που του είχε γίνει το 2005 για αφαίρεση εγκεφαλικής κύστης, τον πρώτο από τους δύο νευροχειρουργούς που ανέλαβε να κάνει την επέμβαση και επομένως -όπως είπε ο κ.Νομικός- είχε και την ευθύνη για τη μετεγχειρητική πορεία του κ. Αλβέρτη.

Ο μάρτυρας επεσήμανε ότι κάποιες ευθύνες έχει και ο δεύτερος κατηγορούμενος νευροχειρουργός, ο οποίος ως β΄βοηθός του συγκατηγορούμενου του, ήταν επιφορτισμένος να ενημερώνει τον επικεφαλής αν κάτι δεν πήγαινε καλά.

Σύμφωνα με τον νευροχειρουργό, η καθυστέρηση άμεσης αντιμετώπισης των συμπτωμάτων που εμφάνισε μετά το χειρουργείο ο κ. Αλβέρτης, είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά νευρολογική εικόνα του.

Το πρωί ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Αλεξίας Έβερτ, η οποία υποστήριξε πως «αν βρισκόταν εν ζωή ο τρίτος νευροχειρουργός» , που αυτοκτόνησε όταν κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος για την υπόθεση, «η κατάσταση θα ήταν διαφορετική». Η κ. Έβερτ κατηγόρησε τον β’ βοηθό του επικεφαλής νευροχειρουργού ότι απέκρυψε από τους οικείους πως ο σύζυγός της «από το πρώτο 24ωρο είχε υποστεί ζημιά και θα ήταν άνθρωπος με ειδικές ανάγκες".

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 22 Δεκεμβρίου.

http://www.newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου