'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Στον εισαγγελέα τα μέλη του κυκλώματος που εκπόρνευαν Ρωσίδες

Σήμερα το μεσημέρι, 50 κατηγορούμενοι, οι 17 εκ των οποίων βασικά μέλη του κυκλώματος εμπορίας γυναικών από τη Ρωσία και εξώθησής τους στην πορνεία, αναμένεται να παρουσιαστούν στον εισαγγελέα, για να απολογηθούν.

Στη δικογραφία που σχηματίζεται υπάρχουν στοιχεία και εις βάρος δύο αστυνομικών που υπηρετούν σε κεντρικά αστυνομικά τμήματα της Αθήνας, καθώς και εις βάρος ενός συνταξιούχου δικηγόρου, γιατί διευκόλυναν τη νομιμοποίηση των γυναικών, εξασφαλίζοντάς τους τα κατάλληλα έγγραφα και άδειες.


Το κύκλωμα, που εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τις ρωσικές Αρχές, διαχειριζόταν την τελευταία τριετία το 80% των γυναικών από τη Ρωσία, οι οποίες κατέληγαν να εκπορνεύονται σε κάποιο από τα επτά στριπτιτζάδικα που χρησιμοποιούσαν.


Τα πλοκάμια της δράσης τους απλώνονταν σε αρκετές επαρχιακές πόλεις, όπως η Λαμία, η Λάρισα και η Φλώρινα. Οι δράστες έπαιρναν τα διαβατήρια των γυναικών, αφού προηγουμένως τις είχαν παντρέψει εικονικά με Έλληνες σε πόλεις της Ρωσίας, στις οποίες εκείνες ποτέ δεν είχαν μεταβεί. Στη συνέχεια, τις μετέφεραν στη χώρας μας και τις εκπόρνευαν. 


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου