'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Σύλληψη για την έκρηξη

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε κλειστό νυκτερινό κέντρο στην παραλιακή λεωφόρο στην περιοχή του Αλίμου. Πιθανότατα πρόκειται για ενέργεια νονών της νύχτας, καθώς την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Εκβιαστών. Συνελήφθη 22χρονος Αλβανός.

Στη σύλληψη, ενός 22χρονου Αλβανού προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Ο 22χρονος κατηγορείται για την τοποθέτηση βόμβας στο νυκτερινό κέντρο "Θέα" κοντά στη Μαρίνα Αλίμου στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς, μετά από μαρτυρίες ότι τον είδαν να κινείται ύποπτα με ένα ΙΧ μάρκας Smart έξω από το κέντρο λίγο πριν την έκρηξη. Μετά από ειδική έρευνα που του έγινε, διαπιστώθηκε ότι στα ρούχα του και στο αυτοκίνητο υπήρχαν ίχνη εκρηκτικού υλικού ίδιο με αυτό της βόμβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την αστυνομία, ο Αλβανός είναι μέλος συγκεκριμένης ομάδας εκβιαστών και η επίθεση αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών από ανθρώπους της νύχτας. Στο παρελθόν είχε εργαστεί ως παρκαδόρος στο κλαμπ "Mercedes". Ο ίδιος αρνήθηκε κάθε ανάμιξη.

Έκρηξη χωρίς τραυματισμούς
Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης και δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ακούστηκε σε όλη την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και του Αλίμου.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός, είχε τοποθετηθεί σε αποθηκευτικό χώρο και αποτελούνταν από μικρή ποσότητα υψηλού εκρηκτικού, πυροκροτητή και βραδύκαυστο φυτίλι.

Κλιμάκια της Σήμανσης και ειδικοί πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν έρευνα στο σημείο, ενώ για αρκετή ώρα παρέμειναν κλειστά τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Ποσειδώνος.

 http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου