'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Σεξ παντού: Πού και πώς μας αρέσει να κάνουμε σεξ !!!!

17 % στο γραφείο. 69 % στο αυτοκίνητο. 28 % στα πάρκα. 3 % στο αεροπλάνο. Η επιστήμη δείχνει ότι οι άντρες κάνουν σεξ παντού.

Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα από το να δουλεύουν στο χώρο εργασίας τους. 

Η γυμνή αλήθεια είναι ότι το 17 % των εργαζομένων είχαν έστω και μία σεξουαλική επαφή στο χώρο εργασίας τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι οι περισσότεροι ενήλικες τη βρίσκουν να το κάνουν στο ύπαιθρο ή σε δημόσιους χώρους: 69 % το έχουν κάνει στο αυτοκίνητο και 28 % είχαν σεξουαλική επαφή σε ένα δημόσιο πάρκο. Άλλοι έχουν δοκιμάσει το σεξ σε τρένο ή λεωφορείο (4 %), σε αεροπλάνο (3 %), σε σχολείο (8 %) και σε τόπο λατρείας (3 %).

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι το 21 % ανδρών και γυναικών φαντάζονται κάποιο άλλο πρόσωπο εκτός από τον/την σύντροφό τους όταν κάνουν σεξ, ενώ το 19 % δένονται για περισσότερο πάθος στην κρεβατοκάμαρα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον εύρημα είναι ότι το 43% των ανδρών θα ήταν πιο πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό, αν η σύντροφός τους ήταν διατεθειμένη να τους το φορέσει. Αλλά όσο γρήγορα μπορεί η απλή πράξη να ξυπνήσει την έξαψη της στιγμής, άλλο τόσο γρήγορα η διαδικασία της εφαρμογής του προφυλακτικού μπορεί να τα καταστρέψει όλα. Στην πραγματικότητα το 43 % των ανδρών δηλώνουν ότι η προσπάθεια να βάλουν το προφυλακτικό είναι ένα σίγουρο ‘’σπάσιμο’’.

Επιπλέον αν και οι άνδρες αναγνωρίζουν τη σπουδαιότητα του ασφαλούς σεξ, στη συντριπτική τους πλειοψηφία (89 %) δηλώνουν ότι το έχουν κάνει χωρίς προφυλακτικό κάποια στιγμή ή περισσότερες. Το 49 % των ανδρών υποστηρίζουν ότι δεν έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή επειδή γνώριζαν ότι οι πιθανότητες εγκυμοσύνης ήταν χαμηλές, αφού χρησιμοποιούσαν κάποια άλλη μορφή αντισύλληψης ή έπαιρναν άλλα προληπτικά μέτρα. Άλλοι πάλι έχουν ‘’ξεχάσει’’ το προφυλακτικό επειδή απλώς αισθάνονταν καλύτερα χωρίς αυτό (38%) ή επειδή ποτέ η σύντροφός τους δεν αναφέρθηκε στο θέμα αυτό (14 %).

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι στο 61 % των ενηλίκων έχει τύχει να σκεφτούν να βάλουν προφυλακτικό όταν κόντευαν να τελειώσουν και το 32 % από αυτούς προχώρησαν χωρίς προφυλακτικό, ενώ το 55 % μπήκαν σε ένα μαγαζί για να αγοράσουν προφυλακτικά αλλά στην πορεία το μετάνιωσαν.

Μερικά άλλα αξιοσημείωτα σημεία της έρευνας είναι τα εξής:

* Όταν σκέφτονται το πάθος, οι περισσότεροι συνδέουν τη λέξη με την αγάπη (70% ), το ειδύλλιο (67 %), το σεξ (55 %) και τη δέσμευση (43 %)

* Τα περισσότερα άτομα δίνουν αξία στις καθημερινές χειρονομίες στοργής, αναφέροντας ότι η συζήτηση (48 %), ένα ρομαντικό δείπνο (48%), ακόμη και το κλείσιμο της τηλεόρασης (37%) μπορεί να ενισχύσει το πάθος.

Η μελέτη αξιολόγησε στάσεις και συμπεριφορές όσον αφορά το πάθος σε δείγμα 1.000 ανδρών και γυναικών ηλικίας άνω των 18 ετών.  



http://www.men24.gr/html/ent/760/ent.108760.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου