'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Πλήρωσε για τη σφαγή της γυναίκα του!!!!

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι που μαχαίρωσαν βάναυσα μια μητέρα δύο παιδιών υπό τις εντολές του ζηλόφθονου άνδρα της στην Βρετανία, καταδικάστηκαν από το χθες από το δικαστήριο.

Η 28χρονη Geeta Aulakh, ινδικής καταγωγής, είχε ζητήσει διαζύγιο από το σύζυγό της Harpreet Aulakh, 32 ετών.


Η 28χρονη είχε πάρει την απόφασή της, μετά από χρόνια κακοποιήσεων. Ο άνδρας, άνεργος και αλκοολικός που περνούσε τις ώρες του παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια, ήταν πεπεισμένος ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Γι’ αυτό πλήρωσε πέντε χιλιάδες λίρες (περίπου 8.500 ευρώ) έναν 19χρονο φοιτητή και τον 30χρονο λαθρομετανάστη συνεργό του για να σκοτώσουν τη γυναίκα του. Τους αγόρασε και το φονικό όπλο, μια ματσέτα με λάμα 35 εκατοστών.


Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στη γυναίκα την ώρα που επέστρεφε από τη δουλειά της, ως γραμματέας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Της επιτέθηκαν αφού κατέβηκε από το λεωφορείο, λίγα μόλις λεπτά πριν πάρει τους δύο γιους της, 9 και 10 ετών, από το σχολείο.


Η επίθεση που δέχτηκε η άτυχη γυναίκα χαρακτηρίστηκε από τις αστυνομικές αρχές «θηριωδία», γιατί στην προσπάθειά της να προστατευθεί, το χέρι της κατακρεουργήθηκε από τα μανιασμένα χτυπήματα με τη ματσέτα.


Ο 19χρονος δράστης, ο οποίος ήταν αυτός που ήξερε να χειρίζεται τη ματσέτα, ήταν φίλος του συζύγου και είχε πάει στην Βρετανία πριν από 4 μήνες με φοιτητική βίζα.


Η ενοχή του συζύγου αποκαλύφθηκε αφού βιντεοσκοπήθηκε από το σύστημα ασφαλείας του καταστήματος, όπου αγόρασε το φονικό όπλο και έτσι κατέρρευσε το άλλοθί του, που είχε φροντίσει να βιντεοσκοπηθεί από το κλειστό κύκλωμα σε παμπ, στην οποία βρισκόταν την ώρα του φόνου.


Η αδελφή του θύματος ξέσπασε σε αναφιλητά, όταν ανακοινώθηκε η ετυμηγορία των ενόρκων, ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της αδελφής της.


http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου