'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ποιος κρύβεται πίσω από το WikiLeaks;

Ένα κράτος βρίσκεται πιθανότατα πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις των τελευταίων ημερών εναντίον του ιστότοπου WikiLeaks, σύμφωνα με το δικηγόρο του Μάρκ Στίβενς.

«Κάποιος, πιθανότατα κρατικός παράγων, ανέλαβε τον έλεγχο εκατοντάδων χιλιάδων ευάλωτων ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο και τους κάνει να συνδέονται ταυτόχρονα με τον ιστότοπο Wikileaks... δήλωσε ο δικηγόρος.


Στο μεταξύ, μετά από διακοπή έξι ωρών ο ιστότοπος WikiLeaks εμφανίζεται και πάλι στο Ίντερνετ, σε νέα ελβετική διεύθυνση, σύμφωνα με ανακοίνωση του Twitter.


Ο ιστότοπος τέθηκε εκτός λειτουργίας νωρίτερα από τον αμερικανικό πάροχο διαδικτυακών διευθύνσεων EveryDNS, επειδή – όπως ανακοίνωσε – ο δικτυακός τόπος δεχόταν αλλεπάλληλες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, θέτοντας σε κίνδυνο την υποδομή της εταιρίας.


Οι αποκαλύψεις πάντως από τη δημοσίευση των αμερικανικών διπλωματικών εγγράφων συνεχίζονται. Με βάση τις τελευταίες διαρροές οι Βρετανοί στρατιώτες που υπηρέτησαν στην αφγανική επαρχία Χελμάντ, χαρακτηρίζονται σχεδόν ανίκανοι από Αμερικανούς αξιωματούχους και τον πρόεδρο της χώρας Χαμίντ Καρζάι.


http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου