'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Γνωστή τραγουδίστρια... πνίγηκε από τα χρέη..!!!

Κακή συνήθεια για γνωστή λαϊκή αοιδό είχε καταντήσει το πάθος της να αγοράζει ακριβά αντικείμενα, αξεσουάρ και ρούχα, αλλά να μην μπορεί να τα πληρώσει τελικά. 

Η τραγουδίστρια, που έχει αφήσει πολλές "ανοιχτές τρύπες" σε εμπορικά καταστήματα από προηγούμενες αγορές της, έχει φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο. 

Εξαιτίας του ονόματός της μπορούσε να κάνει ακριβές αγορές και να οφείλει τα ποσά ενώ κάποιες φορές δανειζόταν και χρηματικά ποσά απο τους κατά καιρούς συντρόφους της για να αποκτήσει αυτά που επιθυμούσε. 

Τον τελευταίο καιρό όμως τα δάνεια και οι οφειλές έχουν πνίξει την τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση με αποτέλσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει πια στις υποχρεώσεις της.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα κατάσχεσαν κι ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο που είχε αγοράσει, το οποίο δε μπορούσε να αποπληρώσει ενώ το ακριβό της σαλόνι γνωστής γαλλικής εταιρείαςτο είδαν οι γείτονες να της το παίρνουν πίσω αφού ούτε καν αυτό δε μπορούσε να πληρώσει.


Οι οικείοι της μάλιστα ομολογούν ότι η αγαπημένη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, ενώ βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση όταν ανεβαίνει στην πίστα προσπαθεί να μην δείχνει την άσχημη ψυχολογία της.


Πάντως οι επιδόσεις εξωδίκων για χρωστούμενα γίνονται η μια πίσω από την άλλη πια στο σπίτι της κάτι που την έχει καταβάλει ακόμη περισσότερο. 


πηγή:www.newsbomb.gr
http://www.gossip-tv.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου