'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Σκότωσε τη φίλη του και την έθαψε στο κελί του...!!!

Όταν η 22χρονη Leslie Paredes αποφάσισε να επισκεφτεί το φίλο της, στη φυλακή Λίμα Λουριγκάντσο, όπου εξέτιε την ποινή του, δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί ότι λίγη ώρα αργότερα, θα βρισκόταν νεκρή!
 
Ο 32χρονος Jackson Conquet, ο οποίος είναι φυλακισμένος από το 2009, για εμπόριο ναρκωτικών, σκότωσε τη νεαρή σύντροφό του, μέσα στην περουβιανή φυλακή.
Το πιο τραγικό σημείο στη συγκλονιστική αυτή υπόθεση, ωστόσο, είναι ότι ο δράστης, έθαψε το άψυχο κορμί της φίλης του στο κελί του και για τρεις ολόκληρους μήνες το κράτησε κρυμμένο, χωρίς να αντιληφθεί κανένας τίποτα!

Η αστυνομία, ανακάλυψε τελικά το φρικιαστικό έγκλημα, όταν το πτώμα άρχισε να μυρίζει. Η έντονη δυσοσμία, οδήγησε τους φύλακες το κελί του Jackson Conquet.

Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ότι ο 32χρονος είχε φτιάξει ένα αυτοσχέδιο τάφο από τσιμέντο στο κελί του, μπροστά από τον οποίο είχε βάλει ένα πάγκο.

Ο Conquet αναγκάστηκε να ομολογήσει τον στραγγαλισμό της φίλης του. Όπως μάλιστα αποκάλυψε στην αστυνομία, σκότωσε την 22χρονη, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν!

Όλοι τώρα αναρωτιούνται πως ο δράστης διέπραξε ένα τέτοιο έγκλημα, μέσα σε μια καλά φυλασσόμενη φυλακή, χωρίς οι υπεύθυνοι να το καταλάβουν!

Στις περισσότερες φυλακές των ΗΠΑ, υπάρχει ένα σύστημα, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως στο τέλος των επισκεπτηρίων και επιτρέπει στους αστυνομικούς να ελέγχουν αν υπάρχουν άλλα άτομα, εκτός των φυλακισμένων εντός της φυλακής.

Δυστυχώς στη φυλακή Λίμα Λουριγκάντσο, το σύστημα αυτό δεν υπήρχε και κανείς δεν αντελήφθη ότι η 22χρονη κοπέλα δεν έφυγε ποτέ από το κτήριο.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, οι αρχές της φυλακής έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα  και αποφάσισαν ότι θα αποκτήσουν πολύ πιο αυστηρά μετρά ασφαλείας.

Στην φυλακή Λίμα Λουριγκάντσο, εκτίουν την ποινή τους περισσότεροι από 2000 επικίνδυνοι εγκληματίες. 
 
protothema
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου