'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η αντίδραση της Τζούλιας Παπαδημητρίου στον Τόλη!

Η Τζούλια Παπαδημητρίου ενοχλήθηκε που χθες στην υπόθεση του πρώην συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου, αναμείχθηκε το όνομά της και απαντά με μηνύσεις. Ειπώθηκε στο δικαστήριο ότι .....

όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του καλλιτέχνη ήταν μηδενικοί και πως κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα οι όποιες αμοιβές του εισπράττονταν από την πρώην σύζυγό του, Τζούλια, που μάλιστα όπως αναφέρθηκε κατέθετε τις φορολογικές δηλώσεις στην αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία.

Έτσι σήμερα η Τζούλια Παπαδημητρίου απαντά με δελτίο τύπου. Θέλει αντίγραφο των πρακτικών για να μάθει ότι όντως ο συνήγορος υπεράσπισης του τραγουδιστή ισχυρίστηκε το ψευδές αυτό γεγονός. 

Τόνισε μέσω του δελτίο τύπου ότι όλα αυτά είναι «μυθολογία» και «φαντασιώσεις του τραγουδιστή». Τέλος, όπως ισχυρίστηκε μέσω του δελτίου τύπου: «Το έτος 1995 ο Τόλης Βοσκόπουλος αγόρασε δυο διατηρητέα σπίτια». Άρα ο τραγουδιστής είχε την οικονομική δυνατότητα. Η Τζούλια Παπαδημητρίου φανερά ενοχλημένη θα απαντήσει με μηνύσεις.


gossiptv
Πηγή:Εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα»
sarotiko

1 σχόλιο:

  1. Ο ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΛΕΠΤΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΛΑ ΣΤΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑΜΗΝ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥΣ,ΩΦΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή