'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Πατέρας έριξε 13 μαχαιριές στην 16χρονη κόρη του...!!

Πατέρας έριξε 13 μαχαιριές στην 16χρονη κόρη του επειδή φοβόταν ότι θα τον εγκαταλείψει.  
 
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο είναι όμως αληθινή ιστορία και συνέβη στο Μάντσεστερ τον περασμένο Ιούνιο.

Ο μόλις 35 ετών Lee Kelly είχε την εντύπωση ότι η κόρη του είναι κτήμα του. Τον περασμένο Ιούνιο ο παρανοϊκός πατέρας σε κατάσταση μέθης άρχισε να της ρίχνει μαχαιριές. Το κορίτσι πολύ βαριά τραυματισμένο κατάφερε να του ξεφύγει και να φτάσει στο νοσοκομείο.


Την σταμάτησε από το σχολείο

Ο Γολγοθάς της κοπέλας ξεκίνησε πολύ νωρίτερα όταν πριν από τρία χρόνια όταν ο Lee σταμάτησε την κόρη του από το σχολείο επειδή την έπιασε να λέει «γεια» σε ένα αγόρι. Στη συνέχεια την κατασκόπευε και την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα.

Μάλιστα ο πατέρας φώναζε στους γείτονες ότι η Jade του ανήκει και κανένας δεν πρόκειται να την πάρει από κοντά του. Η μητέρα του κοριτσιού είχε εγκαταλείψει τον Lee και είχε αφήσει την κόρη της και τον γιο της στα χέρια του.


Χτυπούσε τα παιδιά του και μεθοκοπούσε

Ο 35χρονος σύμφωνα και με τις καταθέσεις του γιου του Stephen χτυπούσε την κοπέλα αλλά και τον ίδιο όταν μεθοκοπούσε, ενώ πολύ συχνά έσπαγε τα μπουκάλια από τα ουίσκι που έπινε και με τα γυαλιά πλήγωνε τα άτυχα παιδιά.

Την 1η Ιουνίου ο Lee κατηγόρησε την κόρη του ότι δεν τον υποστήριξε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα που είχαν πάει να παρακολουθήσουν μαζί. Φεύγοντας με το τρένο για το σπίτι ο Lee άρχισε να την χτυπάει από το δρόμο.


Μόλις έφτασαν στο σπίτι άρπαξε ένα μαχαίρι και αφού την προειδοποίησε ότι θα την σκοτώσει τις έριξε 13 μαχαιριές. Η 16χρονη στην προσπάθεια της να αμυνθεί άρπαξε το απορρυπαντικό πιάτων και του έριξε στο πρόσωπο.


«Η κόρη μου δεν θα με καταγγείλει»

Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει, βγήκε αιμόφυρτη στο δρόμο και μπήκε μέσα σε ταξί που για καλή της τύχη περνούσε. Ο ταξιτζής την πήγε στο νοσοκομείο ενώ παράλληλα είχε ενημερώσει την αστυνομία για την απόπειρα δολοφονίας.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του παρανοϊκού άνδρα τον συνέλαβαν. Αυτός με αφοπλιστική ψυχραιμία τους είπε: «Είναι μάταιο να με συλλάβετε αφού η κόρη μου δεν πρόκειται να με καταγγείλει».


O Kelly αρνείται τις κατηγορίες και λέει πως ήταν πολύ μεθυσμένος για να διαπράξει κάτι τέτοιο. Η δίκη που ξεκίνησε χθες θα συνεχιστεί για πέντε μέρες.
 
protothema 
http://lamogio24.blogspot.com/2010/11/13-16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου