'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο φόβος των γιγάντων!!!

Αναταραχή χθές το μεσημέρι στην Πάτρα. 

Σε προγραμματισμένο ραντεβού μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου ο κρατούμενος αρχιληστής και "Ρομπέν των δασών" Νίκος Παλαιοκώστας. 

Όλη η αστυνομία ήταν στο πόδι και ξαφνικά ήρθε και δεύτερη αναστάτωση, με την άφιξη στην πόλη του Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Γιάννη Ραχωβίτσα. 

 Δεν είχαν ποιόν να πρωτοκοιτάξουν οι αστυνομικοί τον Παλαιοκώτσα μη τους ξεφύγει ή τον μάχιμο Ραχωβίτσα μη τυχόν και πάρει τίποτε ... ανάποδες από το χάος που επικρατεί στην τοπική Ασφάλεια με τους "αδέσποτους" λαθρομετανάστες. 

Για τον Υπαρχηγό γνώριζαν πολύ ελάχιστοι όπως ο Αστυνομικός Επιθεωρητής Δυτικής Ελλάδος κ. Σωτήρης Χρονόπουλος. Όπως ενημέρωσαν το Crimes on air αξιόλογοι ρεπόρτερ της Πάτρας, η αμηχανία για την αιφνιδιαστική έλευση Ραχωβίτσα, φάνηκε και από το γεγονός ότι ο Υπαρχηγός λόγω του κυκλοφοριακού δυσανασχέτησε για να φθάσει στην αστυνομική διεύθυνση. 

Αυτό μάλιστα το εξέφρασε και δημόσια λέγοντας : "ήρθα για να συζυτήσουμε για το ...κυκλοφοριακό". Όταν αυτό το ακούς από τα χείλη ενός επιχειρησιακού Αξιωματικού μόνο καθησυχαστικό δεν είναι! Απο ... κυκλοφοριακό πάντως πάσχει ο κρατούμενος των φυλακών Αγίου Στεφάνου Νίκος Παλαιοκώστας που οδηγήθηκε στον πρώτο όροφο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, προκειμένου να κάνει υπέρηχο καρδιάς και στεφανιογράφημα. 

Ο Παλαιοκώστας μπορεί να είναι δωδεκαθεϊστής αλλά ο λόγος που αποφεύγει να λαμβάνει καθημερινή αγωγή στις φυλακές, είναι επειδή ... πάσχει από φαρμακοφοβία.

Στο μυαλό του ορεσίβιου Τρικαλινού βέβαια υπάρχουν και άλλες ανησυχίες που κρύβουν τα φάρμακα, αλλά αυτά μια άλλη φορά ... 

http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου